• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neyiniz, neleriniz olsun isterdiniz?

ibet

ağır işçi
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2008
784
1
296
52
arkadaşlar neyiniz neleriniz olsun isterdiniz?

yazalım çizelim bakalım......a.s

herşeyden önce sağlıklı huzurlu bi yaşantım olsun istiyorum bide sağlıklı sıhhatli bir bebişim olsun istiyorum inşallah:Saruboceq:

bi evim olsun isterdim.Şöyle bahçeli durmadan toprakla uğraşabileceğim güzel çiçekler ekebileceğim ve bol bol kuçu besleyebileceğim....Fazla malda mülkte gözüm yok evim olsun yeter...

sürekli ilerleyebileceğim,maaşı güzel,mutlu huzurlu severek yaptığım bir işim olsun istiyorum

Allaha çok şükür hayalini kurduğum pekçok şeye sahibim...
Tek istediğim sağlıklı bir ömür sürmek.

önce sağlık ama insanın istekleri bitmez herhalde ben herzaman seyahat etmek dünyayı gezmek keşfetmek isterim

önce ve başta sağlık, huzur, ağız tadı

sonra dünya malı olarak bahçeli bir ev, içinde bolca çocuk ve geçimizi sağlayacak güzel bir iş.

arkadaşlar neyiniz neleriniz olsun isterdiniz?

yazalım çizelim bakalım......a.s

sağlık mutluluk kararında para isterdim :kedi:sonracıma özel olarak pembe bir vosvos :utangac:kocamıda alıp dolaşacağımsengözlerimebaksanabgüzel bir işim olsun isterdim iyi kazanç getiren :çok üzgünüm:ve kesinlikle bir zamn makimesı isterdim yaşadığım her kötü şeyde geri dmek içinÇok üzgünüm çoook

Kızımın okulda çok başarılı olmasını istiyorum ilerde iyi yerlere gelmesini istiyorum kaydirigubbakcemile5

başta yaşam boyu ben ve ailemin sağlıklı olması....
çocuklarımın hayırlı evlatlar olması......
bahçeli hayvan beslenebilecek bir ev..........
kimseye muhtaç olmamak.......

bende önce sevdiğim biriyle evlenmek ve birlikte dünyayı dolaşalım isterdim ama herkesin dediği gibi önce sağlıkzemuszemus
umarım herkes istediklerine en kısa zamanda kavuşur:Saruboceq:
rüyalar gerçek olsa seni hergün görürdüm....

sağlıık-----------çocuklarımın bir an önce ilkokul çağına gelmesi(artık yoruldum bebeklerden )-------------- çok iyi bi işe girmek-------------ailemle daha çok görüşebilmek.. gurbetin bitmesiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))) izmirde yaşamak :))))))

önce bir kızım olsun isterim sonra
emekli olup bir sahil kasabasında ege tarafında denize karşı küçücük bir evde bahçeyle uğraşarak eşimle yaşılığın tadına varmak isterim

önce eşim ve kendim için sağlık....
sonra 2 tane çocuk ..biri kız biri erkek....
sonraaaa bahçeli bir ev bahçesinde kedi,köpek,ördek vs sevdiğim hayvanlar olan....
hayırlı huzurlu bir yaşam..

sağlık,huzur,mutluluk. maddi olarak pek bişey istemem çok şükür herşeyim var.
ama bu istediklerim parayla olmuyorrr..

hayat şartları yüzünden 6 ay ayrı evde oturduktan sonra herşeyimi dağıtıp kaynanamın yanına taşındım. aksilikler hiç peşimi bırakmadı. 2 yıl oldu çocuğum olmuyor,eşimin doğru dürüst işi yok ve evimiz yok ne yazıkki.
tek isteğim önce sağlık huzurr mutluluk sonrasında eşime iyi bir iş, ev ve bir an önce hayırlı evlatlar...

Back