neyin düşmanlığı bu anlamış değilim tek miyim ...böyle düşünen

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
bazı arkadşlar sayfalarca konular açıp akp ye ve özellikle RTE na halkın kendi iradesiyle seçtiği cumhurbaşkanına ve onu sevenlere verip veriştiriyorlar ya bunlar ne istiyorlar anlamadım bir iki kelam edince hemen anneliğinize kişiliginize gem vuruyor papagan vs. gibi alttan alttan hakaret ediyor düşünemiyorsun vs. gibi sözlerle sizin düşünme özgürlügünüzü elinizden alıyorlar siz ne istiyorsunuz kardeşim benneredeyse her konuya siyasi yada bdv konularına yorum yazdım ama kimseye hakaret etmedim saygısızlık etmedim etmem tek miyim böyle düşünen merak ediyorum biraz cesaret lütfen KK özgür bir platform sonuçta bu düşmanlığın nedeni sorgulayan düşünen tek benmiyim

haber olmadığı için konun kapanacak bdv ye açsaydın keşke sonuçta senin için dert olmuş
hakaret varsa işlem yapıyorlar zaten
hakaret olmadıktan sonra herkes düşüncesini söylesin tabii
mesela ben kendi adıma kimseyle düşüncesi için kavga etmişliğim yok banane ki, kimsenin düşüncesini değiştiremem, değiştirmek içinde uğraşmam zaten
rte sevmeyen eleştiren çok bence sende bunu onların hür iradesi olarak kabul et, böylece senin için dert olmaktan çıkar konu
herkes sevmek saygı duymak zorunda değil, nefrette edebilir, kimsenin düşüncesine müdehale edemezsin yani, hakaret olmadıkça sorun olmamalı

zaten dert etmiyorum asıl bazı arkadşlar dert ediniyor alttan alttan düşüncelere müdahale ediyorlar konumda kapatılsın sorun değil sanki herkes doğru da ben yanlışmışım gibi davranan lar var Allah için bi benim yazdıklarıma bak bide diğer arkadslara ama onların düşüncesine yakınsın o yüzden tabi beni eleştirirsin haklızında konumu kaoatmak yerine bdv ya taşıyabilirler yani sonuçta herkes doğru yere konu açmıyor demi

Konun kapanır ama herkes sen gibi düşünmek zorunda değil kimse sanada hesap vermek zorunda değil ayrıca bir hakaret varsa işlem yapılır çünkü munemiz var bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…