- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
kızlar bendede bu durum oluyor ama çok ilginç oluyor.hiç olmayacak bişeyi hayal ederim hatta hayal ederken bu nasıl olucakki ya falan derim belli süre sonra o olur tam hayal ettiğim gibi yada benzer şekilde o süreç gerçekleşir ama sonuç hayalimdeki gibi olmuyor yani süreç o şekilde tam hayal ettiğim gibi ilerliyr ama sonuç hiç istemediğim şekilde bitiyor.neden acaba ya çok üzülüyorum.sonuç önemli süreci napayım ben((((bi fikri olan varmı
şekerler bir kere istemekle olmaz deniliyor ama evrenin işine de karışma deniliyor
evrenin işine karışmayıp onun isteğimizi en güzel şekilde gerçekleştireceğini bilip bir daha laf demeyecek miyiz
yoksa evren hallededursun dur bende bir hayal kurayım mı diyeceğiz ?
Bu konuda o kadar tartışma var ki. Kimi asla secret yasasına inanmıyor. Çünkü Allah diye bir şeyi kabul etmemiş oluyorsunuz kendinizi tanrı ilan ediyorsunuz diyorlar. Kimi de sadece hayal kur ve bekle diyor. Ama bazı durumlar var ki sadece hayal kurmak yetmiyor. Mesela kitap çıkarmak istiyorsan sadece hayal kursan neye yarar, yazmaya başlayacaksın. Bu öylesine bir örnek. Ama ben hiç kılımı kıpırdatmadan sadece isteyerek hiç ummadığım bir anda sevdiğim çocukla görüşmeye başlamıştım. Bu tip durumlarda yapacak bir şey yoksa sadece hayalini kurmak yeter. Yaşadığım için garantisini veririm. Olayına göre değişir bence. Ama istemek yolun yarısı çoğu şeyde. Hayal kurmaya hep devam bence.
evren denen şey tek başına çıkmadı ya allaha inanıyorum ben
mesela şükretme egzersizi var şükrederken allaha şükrediyorum
hem allahtan hem evrenden istiyorum
ayrıca nasıl hayal ettiğini yazabilir misin nasıl bir sürede oldu ?
Güzel de sonu öyle büyük bir hüsranla bitti ki 1 yıl kendime gelemedim.
Sen iste ve bekle. Yapacak başka bir şeyin varsa yap tabi madem sabırsızsın. Eki Görüntüle 266595
şu sıra bende bu olayı ilginç bir şekilde yaşıyorum.şuan karar vermekte zorlanmdığım bir konu var ve ben bu kararsız kaldığım konuya dair gün içerisinde o olay olmuş gibi kendimi hayal kurarken buluyorum aslında tam hayal kurmakta değil o olay olmuş ve ben o anı yaşıyormuşum gibi oluyor çok ama çok ilginc.inanmıcaksınız ama o mutluluğu bile birebir hissediyorum.bunun açıklaması ne tam olarak bilemiyorum ama bu konuda okuyunca yazmak istedim.belki aynı şeyleri yaşayan varmıdır die merak ettim
şu sıra bende bu olayı ilginç bir şekilde yaşıyorum.şuan karar vermekte zorlanmdığım bir konu var ve ben bu kararsız kaldığım konuya dair gün içerisinde o olay olmuş gibi kendimi hayal kurarken buluyorum aslında tam hayal kurmakta değil o olay olmuş ve ben o anı yaşıyormuşum gibi oluyor çok ama çok ilginc.inanmıcaksınız ama o mutluluğu bile birebir hissediyorum.bunun açıklaması ne tam olarak bilemiyorum ama bu konuda okuyunca yazmak istedim.belki aynı şeyleri yaşayan varmıdır die merak ettim
10 dakika nasıl hayal edebiliyosunuz? benim hayaller 30 saniye sürmüyoooo. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?