Neyi değiştiriyor?

Kızlar bilen bilir 3 aylık evliyim:nazar:,,,, İçimdeki duyguya engel olmakta zorlanıyorum hayatımda en çok istediğim şey bir bebeğimin olması şuanda çokkk erken biliyorum eşim ve ben çalışıyoruz en azında bi birikim olması şart bu devirde,,,,,bayılıyorum bebeklere yani içimdeki isteği ve sevgiy:emir_bebek::emir_bebek:i anlatmam imkansız ,,,,ama şuan için çokk erken dimi:uhm:en azından çevremdeki herkez öle sölüo 1 2 sene evliliğinizi yaşayın diyorlar,,,,yani bebeğin doğumu neyi değiştirio ki evlilikte neden o oluncada daha güzel yaşanır bence sizce:uhm::sm_confused:

Cocuk olunce istedigin gibi bir yere gidemezsin, ona baglaniyorsun yani sadece esin ve sen degilsiniz birde cocuk...yani evliligini esinle birlikte yasamalisin doya doya tek basiniza cocuk olunca degisiklikler cok oluyo etrafimdan duyuyorum ben....bence 1 sene en azindan düsünmeyin

nemi değişiyor???
hayatınıza aşkınızın meyvesi minicik yavrunuz giriyor.
evde onun sesi yankılanıyor
kendinizi unutup ona bağlanıyorsunuz.
geceniz gündüzünüz birbirine karışıyor. çoğu geceleri uykusuz geçiriyorsunuz
aman hastalanmasın diye herşeyi yapıyorsunuz
eşinizi 2. plana kendiniziyse en son plana alıyorsunuz.
ama en güzeli onun bir bakışına bir gülüşüne dünyaları verseler değişemiyorsunuz.

güzelim sen kendini hazır hissediyorsan eşin de istiyorsa neden erken olsun ki?

bende ewlendikten 5 ay sonra hamile doğana kadar da 1,5 yıl oldu yani

sizin kararınızz...

bende 22 ay yani neredeyse 2 yıllık evliyim. Çocuk sahibi olma konusunda hiç acele etmiyorum.
Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin (tabi banada).
İnan bu sürede eşini daha iyi tanıyorsun. Birlikte geçirilen zaman oluyor. Ama çocuk olunca ikinizinde ilgi odağı çocuk olacak ve birbirinize daha az zaman ayıracaksınız. En azından bebek olana kadar kendinize bu fırsatı verin derim. Gezin eğlenin gönlünüze göre. çünkü bunlar otomatik olarak engelleniyor.
Karar sizin ama bence biraz daha zaman geçmeli...

merhaba. eşimle kısa bi tanışma dönemimiz oldu 3 aysonra nişanlandık 4 ay sonra evldendik. ve hiç korunmadık. hemen hamile kaldım. ikimizde bebek istiyorduk. 4. ayımda düşük yaptım. biraz ara vermek zorunda kaldık. sonra tekrar 1.yılımda hamile kaldım şimdi 6 aylık bi r kızım var. ilki nasip olsaydı 1,5 yaşında olacaktı. o zamanda aynı şeyi hissettim. hiç pişman olmadım. yine dünyaya gelsem hemen çocuk yapardım. o herşeyin tadı tuzu. bence bebek olmadan önce hiçbirşeyin anlamı yokmuş. Allah isteyen herkese bebek nasip etsin. kimsenin kucağını boş bırakmasın...
çocuk olunca da gidip gelinecek yerler değişmiyorki. çocuğunuzu da alıp çıkıyorsunuz. biz öyle yapıyoruz. onun bize bir gülmesi dünyalara değer. elimizi ayağımızıda bağladığı yok. tabi bu benim fikrim herkesin fikrine de saygı duymak lazım.

Son düzenleme:
ben evlendikten 2 ay sonra hamile kaldım,annelik çok güzel bişey ama daha geç hamile kalmayı isterdim,biraz tadını çıkar bence evliliğinin,biraz gez dolaş eşinle,bebek biraz insanın elini kolunu bağlıyor!öyle istediğin saatte istediğin yere gidemezsin bebek olunca!

3 ay sürecinde evliliğinde evinde ve işinde düzenini kurmuşsan bu tempoya yetişebiliyorsan (tabi şikayetlenmeden) neden bi bebeğin olmasınki..

seninle bir zamanlar aynı duygular içerisindeydim tatlım ve korunmadığım ilk ay bebeğimin olacağını sanıyordum 2 senedir korunmuyorum ve tedavi yöntemlerini denememize rağmen bebeğimiz olmadı..demek istediğimbazı şeyler senin istemenle senin zamanlamanla olmuyor.. allah en hayırlı zamnaı biliyor bence..içinden geldiği gibi hareket etmeni tavsiye ederim.. bugünlerin bi aha gelmez:)

X