• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

New York Times: Ne keder, ne de zafer Türkleri birleştirdi

Dönmüş dolaşmış konu baş örtüsüne gelmiş. Baş örtülüler adam yerine konmuyormuş sanki çoğumuzun annesi babannesi kapalı değil amma seviyorsunuz abartmayı.

Dönmüş dolaşmış konu baş örtüsüne gelmiş. Baş örtülüler adam yerine konmuyormuş sanki çoğumuzun annesi babannesi kapalı değil amma seviyorsunuz abartmayı.
başörtülü anne, başörtülü babaanne olamaz denmiyor ki. üniversite okuyamıyordu, hadi güç bela okudu diyelim girip bi kamuda ya da biçok özel kurumda çalışamıyordu... bu gibi örnekler..

neyse konu başörtüsü değil zaten sizin yorumu görünce cevap vermek istedim.

konuya yorumum ise, utanç verici.

Bu benim kk daki tartışmalarda hep söylediğim bişeydi.Ama uyan pekde yokdu sanırım.Yani şu siyasetteki tartışmaların çoğu o parti bu parti den çıkıyor.:KK67:

Bu benim kk daki tartışmalarda hep söylediğim bişeydi.Ama uyan pekde yokdu sanırım.Yani şu siyasetteki tartışmaların çoğu o parti bu parti den çıkıyor.:KK67:
Daha geçen gün dedim dış mihraklara gerek yok bizbize yetiyoruz diye.
Bizim gördüklerimizi yazmışlar neden rahatsız olunmuş ki, ama hala aynı yolda devam ediliyor. Son zamanlarda insanlığımdan utandım, sadece burada yazılanlarla değil, umudum çok azaldı artık, biz o kadar ayrıştık ki bir araya gelemeyeceğimizden korkuyorum.

Daha geçen gün dedim dış mihraklara gerek yok bizbize yetiyoruz diye.
Bizim gördüklerimizi yazmışlar neden rahatsız olunmuş ki, ama hala aynı yolda devam ediliyor. Son zamanlarda insanlığımdan utandım, sadece burada yazılanlarla değil, umudum çok azaldı artık, biz o kadar ayrıştık ki bir araya gelemeyeceğimizden korkuyorum.
Biraz zamk dökelim Türkiyenin üzerine iyi yapışalım birbirimize
a8her.webp

Bizim ülkenin insanlığı hekersin kendi partisine kadar en azından kk gördüğüm.
Times in insanlığıda ülkesinin çıkarları kadar az mı müslüman öldürdünüz Ortadoğu da. ..
Siyahi diye polisten şiddeti kim görüyor?

Back
X