Ya benim kizimin sut annesi kurt benim sut kizim kurt esim laz kayinvalidemler gurcu hristiyanda musevide arkadasim oldu cok bunlar hala ne diyor biz asirlardir biriz ama aramizdaki curuk domatesleri atamadik.Başaramadınız,catlayın,enıştem alevi tuncelili,arkadaşım ermenı,ben müslüman,yan komşum kurt,bakkalım çerkez,çatlayın patlayın
:))eh bu başlık altında ülkemizin birliğini, dirliğini, bütünlüğünü sağladığımıza göre diğer başlıklara gidip insanlara terörist ve vatan haini diyebiliriz.
haydi rastgele...
sanırsın ülkede her gün kardeşlik türküleri söyleniyor,hayır adamlar yalan söylese içim yanmayacak. aramızdan bazıları ileri derecede hipermetropsa demek.
Doğru akp hukumetınde çok kutuplaşma oldu,nedeni ise yıllarca dındarlar tukaka idi,şimdi eşitlik geldi,battı herkese,yok kapalılar son model arabalar bındıler,yok kapalılar devlet dairesınde,eskıden özel sektörde bile çalıştırılmaya ,okula alınmayan ezılen kesım,ak partı sayesınde normalleşti,ama ne kadar din düşmanı varsa hortladı,eskıden bı devran onlarındı,boğazda bır mekana alınmazken,şimdi rahatca gıroyoruz,gulrız sururı ne güzel anlattı,nışantaşında başörtülü görmek istemıyorum dıye,eskıden yoktu nerden türedıler dıye veryansın,ahmet hakanda kendısıne çokda güzel vebap verdı,evettt kıssadan hısse,normalleştık,daha yazacak çokkk şey var,telden yazmıyorum pek
Millet etrafındaki Kürt ve Türkleri sayarak ne kadar barışçıl olduğunu gösteriyor..
benim Kürt arkadaşlarım da var taam mı, hem benim başörtülü arkadaşım da varMillet etrafındaki Kürt ve Türkleri sayarak ne kadar barışçıl olduğunu gösteriyor..
Açıklar cehenneme dıyenın hesabınu Allah verecek,benım hiç başörtülü arkadşaım yok mesala,hatta işyerınde bir arkadaş mımar senın neden kapalı arkadşaın yok demişti,ben saça göre değil,yureğine göre arkadaş olurum,hatta öle örtülüler varki gıcık olurum,örtülü olduğu için değil,yürepinden dolayı,çalıştığım şirkette tek örtülüyüm,arkadaşlar chpli,ama çok severım çokda sevılırım,bugun watsapdan keşke gösterınılse ,çımtığım şirkette. Chpli arkadaşım yazdı,endulusum sen gittikten sonra burda zaman durdu,çok özlüyorum aeni dıye,barışa ınanıyorum,ve barış olacakAKP karşıtıyım..
Ama en çok taktir ettiğim yaptığı şeylerden biri bas örtü sorununu kaldırmaya olanak sağlaması..
Ama birlik bütünlük yalnızca bas örtüsüyle değil.
Yaptığı iyi birşey..
Hatta önceden kapalılar insan yerine koyulmazken şimdi gerçek anlamda söz hakları var..
Yalnız kimileri
ben kapalıyım açıklar cehenneme odun..
Tabii cehenneme de odun lazım..
Açıklar tü kaka..
Ben dini biliyorum sende kim oluyorsun..
Olaylar bu raddeye geldi.
Hatta öyle birşey ki artık baş örtüyle tutulan parti anlaşılır düzeyde..
Bu çok yalnış..
Bas örtüsü inanç için yapılırken şimdi iktidara destek gibi lanse ediliyor..
Her ne olursa olsun..
Birileri öncelerde
Türkler tek kişide kalsa devlet kurabilir diyenler
Şimdi.
Keder bile birleştirmiyor diyebiliyorlar..
Ne acı..
Başörtülü arkadaşın benım mesala,kabul buyurursanbenim Kürt arkadaşlarım da var taam mı, hem benim başörtülü arkadaşım da var
elbette.Başörtülü arkadaşın benım mesala,kabul buyurursan
Açıklar cehenneme dıyenın hesabınu Allah verecek,benım hiç başörtülü arkadşaım yok mesala,hatta işyerınde bir arkadaş mımar senın neden kapalı arkadşaın yok demişti,ben saça göre değil,yureğine göre arkadaş olurum,hatta öle örtülüler varki gıcık olurum,örtülü olduğu için değil,yürepinden dolayı,çalıştığım şirkette tek örtülüyüm,arkadaşlar chpli,ama çok severım çokda sevılırım,bugun watsapdan keşke gösterınılse ,çımtığım şirkette. Chpli arkadaşım yazdı,endulusum sen gittikten sonra burda zaman durdu,çok özlüyorum aeni dıye,barışa ınanıyorum,ve barış olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?