• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El New balance,gap, marc spencer,polo yazlık erkek çocuk kıy.sıfır ve az kullanılmış

MOTHERCARE 12-18 86 CM MAVİ AYICIK AMBLEMLİ TİŞÖRT 5 TL
MOTHERCARE 1,5-2 yaş 92 cm BEJ YANLARI CEPLİ ŞORT 10 TL
NEXT 9-12 AY KARELİ MAVİ ARKASI GRİ PENYE VE BASKI VE İŞLEME YAZILI GÖMLEK 10 TL
NEXT 9-12 AY ASKER DESENLİ PNT. 10 TL
2-3 YAŞ BEYAZ YAKALI ÖNÜ VE ARKASI BASKI VE İŞLEME YAZILI MAVİ TİŞÖRT 5 TL MADE İN BANGLADESH

$Mathercare 1,5-2 yaþ 92 cm bej yanlarý cepli-arka.JPG $Next kareli srtý penye iþlemeli ve baský yazýlý gömlek 9-12 ay.JPG $Next asker pnt 9-12 ay-arkasý.JPG $Next asker pnt 9-12 ay.JPG $Mathercare 12-18 ay 86 cm mavi tiþört-yakýndan.JPG $Beyaz yakalý ünü ve arkasý baský ve iþlemeli yazýlý mavi tiþört.JPG $Beyaz yakalý ünü ve arkasý baský ve iþlemeli yazýlý mavi tiþört-arkasý.JPG $Mathercare 1,5-2 yaþ 92 cm bej yanlarý cepli.JPG $Mathercare 12-18 ay 86 cm mavi tiþört.JPG $Next kareli srtý penye iþlemeli ve baský yazýlý gömlek-arkasý.JPG

New balance ne durumda acaba satılmadıysa bende ilgileniyorum

Merhabalar
Urunler elime ulaştı superler bayildim gerçekten çok çok teşekkür ederim . Ilginiz alakaniz ve sicakliginiz icinde ayrıca teşekkür ederim cok naziksiniz. Ürün alacak arkadaşlar hic tereddüt etmeden alışveriş yapabilirler hic bir leke yok hayatta 2.el demessiniz. Baska bir alışverişte görüşmek dilegiyle hoscakalin :)

Kargom bugün ulaştı, hepsi yepyeni, mis gibi kokuyor ve ütülenmiş.
Çok teşekkür ederim ve herkese tavsiye ederim.

Merhaba ben kaçırdım mi bunları:)

Son düzenleme:
207-new balance beyaz spor ayakkabı sıfır hiç giyilmemiş kutulu 27,5 numara 35 tl
195-new balance siyah sandalet az kullanılmış 30 numara kutulu 25 tl
196-gap beyaz gömlek az kullanılmış hediye verilebilir 4 yaş 15 tl
197-gap asker desenli şort tişört takım 4 yaş 20 tl
198-199 gap mavi cepli ince kot kumaşından şort 5 yaş 10 tl
200-gap beyaz polo yaka tişört 4 yaş 10 tl
201-gap üstü gap yazılı beyaz tişört 4 yaş ve mavi kenarı çizgili şortu 5 yaş 25
gap köpekbalıklı mavi tişört 4 yaş 10 tl
203-marc spencer şort mayo sarı üzeri köpekbalıklı 4-5 yaş(az kullanılmış) 10 tl
204-polo beyaz uzun diz altı cepli yazılı şort 5 yaş(çok yeni az kullanılmış) 15 tl
205-206-marc spencer 5-6 yaş düz beyaz diz altı, arkası düğmeli cepli şort(1 kere gösteride giyildi sıfır) 15 tl
208-adidas wınnıe the pooh lu mavi eşofman takım 2-3 yaş eşofman tak. 25 tl

3-4 yas erkek neler kaldi acaba elinizde?

Back