Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7-8 tane nevresim çok fazla hayatım. Benden sana tavsiye bu kadar çok alma...
Ben sana benimkleri sayayım....
1 tane pamuk saten den dantel sardırtıp diktirdik. Pauk saten kuaşın kenarlarında linens yazıyordu...
Gene linensin pamuklu kumaşından düz çarşaflık ve desenli nevresim olarak kombinleyip 2 tane nevresim annem dkti....
1 tane annemin çeyizinden el nakışı bir nevresim vardı onun nakşlı olan yerlerini kesip su halnde nevresimde yorgan ağzı ve çarşafta yan eteklere gelecek şekilde sardırıp diktirdik. Bu da pamuksaten ve linensin kumaşı...
2 tane özdilekten pamuksaten nevresi takımı aldım...
2 tane de eşimin ablası çeyiz sermeye gelirken getirmişti altınbaşak pamuk nevresim takımı....
Dantelli olanı gelin yatağı için serdik 1 hafta kullandım daha da hiç kullanmadım... NAkışlı olanı da kıyamıyorum, loğusa yatağımda kullanmak istiyorum kısmet olursa... Ve bende annemin bana yaptıı gibi ben de kızıma veririm...
YAni 2 tanesi şu an sandık bekliyor...
Annemin diktii pamuklu nevresimleri gündelik sürekli kullanıyorum....
Özdilekten aldığım pamuk satenlerden de 1 tanesini gündelik kullanıyorum diğeri kırmızılı tonlarda onu genelde özel günler için kullanıyorum....
Görümcemden gelen altınbaşaklar ise yatak ölçülerime uymadığı için kullanmıyorum... Anneme verdim....
YAni aktif olarak kullandığım 3 tane nevresim takımım var....
Onlar eskisin yenilerini alıcam, heo aynı hep aynı desenleri gördükçe sıkılıyor insan ve yeni çıkan modelleri istiyoru.. 2 sene oldu evleneli, daha eskimediler taş gibiler ama ben sıkılmaya başladım bile o 3 nevresimden....1 tane geçe gün aldım taçın pamuksaten takımını canlı renkli bişey bu kış günlerinde içim açılıyor....
HAftada bir değiştiriyorum bende ama farketmiyor zaten yıkayınca 1 günde kuruyor yani haftada bir değiştiriyorum diye 7-8 nevresim almaya gerek yok...
3-4 tane al, evlendikten 1-2 sene sonra yeni çıkan modellerden almaya başlarsı, böylece hem sıkılmamış olursun, hem de yeni modeler çıktıkça alıp alıp zevkini yenilersin....