• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nevresim takımında özdilekmi, taçmı yoksa day ın colours mu?

baypipo

annesinin birtanesi
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
946
0
96
Samsun
slm arkadaşlar nevresim takımlarımı alıyorum bu aralar çeyizlik 7-8 tane alıcam ama kalite konusunda hangisi daha iyi bilmiyorum özdilek aldım bir yerden bugün 50 ytl ye kampanya başlamış birde tezgahtar adam özdileğin kumaşından kendilerinin diktirdiklerini söyledi kumaşlarda kenarında özdilek yazıyordu bende bir tane diktirim dedim sonra arkadaş bana hakiki özdilekmi acaba dedi olabilirmi sahtesi ama kumaşta kenarında özdilek yazıyordu ve ambalajında olan kumaşlarda vardı adam dediki 50 ytl ambalajına da veriyorsun dedi diktirme 34 tl dedi bende bir tane diktirim dedim ama taçmı özdilekmi days ın coloursmu bana fikir verin lütfennnnCADIARZU

kalite olarak özdilek,taç ve sarev hemen hemen aynı kalitededir.özdilekte dikdirtme olayını bilmiyorum.day in colours'dan ürün almadığımdan onu bilemiyorum.

neden kimse yazmıyor bir de hobby de var onu atlamışım ben 4 markadan birini istiyorum

bence taç çok kaliteli ne zamandır kullanıyorum çok memnunum taç saten nevresim takımını tavsiye ederim diğerler
ni bilmiyorum

ben cesit cesit aliyorum canim hangisi gozume hos gelirse linens, jua, yatas, aldim su ana kadar..sarev var bi tane begendigim bi de minimal die bi marka ona da bak derim..

Evde kullandığım neredeyse 10 yıllık bir taç nevresim var rengi hiç ama hiç değişmedi çok güzel bildiğin pamuk nevresim. Renkler ilk günkü gibi capcanlı. Ama son zamanlarda hiç almadım.
Ben de çeyizlik olarak sarev aldım 2 tane onlar da güzele benziyor, ama kullanmadık tabii daha. Ama kullananlar çok memnun.
Özdilek zaten yılların kalitesi gözüm kapalı alırım.

ben de evlenirken
taç ve days in colors dan almıştım
hepsi de çok güzel
day in colors daha spor
taç daha klasik genel olarak
ikisini de tavsiye ederim.

yani elle bak.
kalitesini anlarsın ama saydığın markalar kendilerini ispatlamış markalardır.
days in colr daha spordur.
özdilek ne spor ne çok kalsik bir tarz taç ise ağır br tarza sahiptir.
ben de sadece taç pamuk saten var ama diğerlerininden de mümkün olsa alırım.
diktirme oluyorsa diktirme yaptır.
yer güvenilirse sorun olmaz.

ben de evlenirken
taç ve days in colors dan almıştım
hepsi de çok güzel
day in colors daha spor
taç daha klasik genel olarak
ikisini de tavsiye ederim.

day in colors dan dün bi tane beğendim sade ve çok güzel yastığının kenARLARI DÜĞMELİ ONU ALıcam AKLIM KALDI ONDA BİLDİĞİNİZ BİR MODELDİR ZATEN

yani elle bak.
kalitesini anlarsın ama saydığın markalar kendilerini ispatlamış markalardır.
days in colr daha spordur.
özdilek ne spor ne çok kalsik bir tarz taç ise ağır br tarza sahiptir.
ben de sadece taç pamuk saten var ama diğerlerininden de mümkün olsa alırım.
diktirme oluyorsa diktirme yaptır.
yer güvenilirse sorun olmaz.

taçın pamuk sateni nasıl soğuk tutuyormu kışın? bende alıcam da fiyat biraz tuzlu ama bi tane almak istiyorum

bende bu saydığın markaların hepsinden var , ama henüz kullanmadım , ikibuçuk ay sonra kullanmaya başlıcam kısmet olursa :)

şimdiki aklım olsa hepsini saten pamuk alırım 10 tane olacağına 4-5 tane olsun ama saten pamuk olsun..çook hoşlar kızlar fiyatları biraz tuzlu ama değer kışın soğuk tutmuyor ayrıca...ben tacınkini kullanıyorum memnunum....

özdileğin kalitesinden şüphem yok
evde hobby kullanıyoruz memnunuz solma flan yok.çeyizimede bi tane hobby aldım şimdide özdilek almak istiyorum
satenlerde güzel görünüyo ama çok pahalı gerek yok bence.

tacın ve sarevin pamuk satenlerin desenleri o kadar güzel ki ayriyetten yatak örtüsü kullanmaya gerek yok :)

şimdiki aklım olsa hepsini saten pamuk alırım 10 tane olacağına 4-5 tane olsun ama saten pamuk olsun..çook hoşlar kızlar fiyatları biraz tuzlu ama değer kışın soğuk tutmuyor ayrıca...ben tacınkini kullanıyorum memnunum....

evet çok güzeller leyla ama biraz pahalıCADIARZU ama alıcam 1 tane olsun şimdilik ya ben nevresimelri her hafta değiştirdiğim için 7-8 tane olsun istiyorum

Back