nevresım takımı

grhshr

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
695
0
316
Aydın
kızlar bana yardımcı olabılırmısnz kışlık nevresım takımı olur mu warsa bıldıgınız markalı yazabılırmısnız bırde Fiorentina bu markanın urununu kullanan varmı aramızda memnunmusnuz ?

Pamuk saten bi nevresim takım hem hoş hemde gayetde sıcak tutar diye düşünüyorum .

Bilindik markalarda var mı bilmiyorum ama birkaç yerde pazen nevresim takımı görmüştüm,onlardan bahsediyorsunu sanırım

sımdı onumuz kıs oldugu ıcın nevresım takımını pamuklu ıstıorum kullandıklarım ınce baharlık yazlık gıbı o sebepten bılındık marka olursa daha cok işimi görür ınternetten alıcam carsıdan bılmeıdgım markayı alıp bosuna pahalı almak ıstemıyorum acıkcası

walla bende duymadımda markofonıde ındıırm wa kullannan varsa dıe yazdım aam cvp yazan yok maleseff

linens flanel yanlış hatırlamıyosam senin istediğin gibi kalın. ben mağazasında bakmıştım da pamuk pamuk gibi çok kalın geldi bana almadım. bi bak istersen cnm

Nevresimde Gold Case markasını duyan bilen var mı ?
Nasıldır kalitelimidir acaba evlerinde kullanan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…