Nevresim takımı yardım lütfen..

freedom06

BiR TaNeM :)
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
1.003
21
158
Afyon
Arkadaşlar nevresim takımı almak istiyorum ama uygun fiyatlı olanlara bakıyorum.

Kupon Rosen Nevresim Takımından 2 model beğendim. fakat bu marka nasıldır bilmiyorum. nette heryerde karşıma çıkıyor. Marka hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim. birde uygun fiyata önereceğiniz markalar varsa paylaşın Lütfen..

bunlarda diğer beyendiklerim

Cotton Box Çift Kişilik Nevresim Tk

Sarev Ranforc Çift Kişilk Nevresim TK

Eki Görüntüle 370196

bu markalar hakkında da yorum almak isterim. forumda Sarevden çok söz edilmiş ama diğer markaların yorumlarını pek bulamadım. marka olarak fikriniz olmasada nevresim olarak fikirinizi alabilirim..

oydu buydu derken sonunda Özdileğin ÇK Nevresimlerinden aldım iki tane. hep siyahlı kırmızılı genelde çizgili modellerden tercih ediyordum. şimdi resimlerde görüldüğü gibi biraz allı güllü olanlardan aldım pembe olanı hemen serdim, bu kadar kafa yorduktan sonra mışıl mışıl uyurum şimdi

Aldıklarınızı güle güle kullanın.
Sarev nevresimlerinin tüylendiği ile ilgili yorumları bazı yerlerde okumuştum
Cotton box ranforce olanlardan bir modeli var bende, iyi diyebilirim.

Son düzenleme:
En üsttekiler çok güzelmiş. Ama markayı bilmediğim için güvenemiyorum. Kullanan varsa bizi bilgilendirirse sevinirim. Almayı istiyorum çünkü.

kuponu alma derim çünkü %100 pamuklu degil herzaman için alıcagın ürün %100 pamuklu olmalıdır ben taç ve cottonbox kullanıyorum çok memnunum sarevinde pikesi var ama daha kullanmadım canım

kuponu alma derim çünkü %100 pamuklu degil herzaman için alıcagın ürün %100 pamuklu olmalıdır ben taç ve cottonbox kullanıyorum çok memnunum sarevinde pikesi var ama daha kullanmadım canım

kuponun % 100 pamuk olmadıgından emin misiniz?çok tercih ediliyor çünkü.burada satan bayan hiç bahsetmedi tamamen pamuk olmadıgından...:44:

arkadaşlar ben forumda yeniyim bu işleri pek bilmiyorum ama size kupon hakkında birşeyler söyleyebilirim.. ürünler gayet kullanışlı.. benim buradaki arkadaşlara tavsiyem nevresim takımı alırken açık renkleri tercih edin.. hangi marka olursa olsun koyu renklere güvenmeyelim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…