kızlar benim zamanım daha çok var bende nevresim, uyku seti başlayayım dedim. yatak örtüsü kullanabileceğimi sanmıyorum tarzımda değil zaten. ama sormak istediğim birşey var. yatak örtüsü yerine nevresimin üzerine birşey örtmem gerekiyor mu? eğer gerekiyorsa şu çok beğendiğim nevresimi almamın ne gereği var yani eğer görünmüycekse :)? eğer gerek yoksa da akşama kadar bir şey örtmeden durması hijyenik olur mu? bu arada beğendiğim pamuk saten nevresim takımını da ekliyorum..
kızlar yatak örtüsü şart mıdır ya?
ben almayı düşünmüyorum mesela, pike takımım var klasik desenli işlemeli gibi beyaz o çok hoşuma gidiyor dktirdim onu sermek istiyorum
Benim yatak örtüm de var,öyle gelinlik gibi değil,sade birşey ama 2 gün serdim sonra amaaaan diye topladım kaldırdım :) nevresimimin deseni güzel,battaniye desen harika.bazen battaniyeyi seriyorum,bazen onuda sermiyorum :) hiç gerek yokmuş diyorum şimdi.sırf millet aaa,yatak örtüsü yok demesin diye alınan gereksiz birşeymis gibi geliyor bana.tabii düzenli kullananlar yada kullanabilenler :) varsa bilemem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?