• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nevresim takımı mı? uyku seti mi ? nerden başlamalı?hangisi olmalı ?

Hayırlı, uğurlu olsun işin öncelikle :)
Benim ilk aldığım nevresim Sarev'di. Trendyol'dan 93 liraya almıştım pamuk saten :) Kumaşı o kadar güzel ki dokununca anlayacaksın ne demek istediğimi. İnşallah denk gelirsin kampanyasına.
İkinci çift kişilik nevresim takımımı Linens'in outletinden aldım, o da pamuk saten ve 62 liraydı. Bir de tek kişilik aldım pamuk saten o da 45 tl idi.
Geçen hafta Markafoni'de Sarev'in kampanyası vardı gene. Bu sefer ne zamandır almak istediğim Sarev Papillon modelini aldım çift kişilik. O da 85 lira civarı bir şeye mal oldu bana tam hatırlayamadım şimdi.
Beklediğim bir Linens kampanyası var şu anda. Linens'ten de bir nevresim almak istiyorum bir de Taç'ın percale serisinden bir model beğendim. Pikemi de Taç'tan alacağım inşallah. Yeni modellerden iki tane var beğendiğim.
İssimo ve Minimal'in de nevresim takımlarını beğeniyorum, şu an Minimal'in kampanyası sürüyor Markafoni'de. Gözüme kestirdiğim bir model var ama çeyiz nevresimden oluşmasın diyerek son kararı veremiyorum :)))
Tamamen sateni forumda kimse önermiyor, kayıyor, terletiyor rahatsız ediyormuş.
Allah kolaylık versin, bu uzun uğraşta :)

Son düzenleme:
kızlar benim zamanım daha çok var bende nevresim, uyku seti başlayayım dedim. yatak örtüsü kullanabileceğimi sanmıyorum tarzımda değil zaten. ama sormak istediğim birşey var. yatak örtüsü yerine nevresimin üzerine birşey örtmem gerekiyor mu? eğer gerekiyorsa şu çok beğendiğim nevresimi almamın ne gereği var yani eğer görünmüycekse :)? eğer gerek yoksa da akşama kadar bir şey örtmeden durması hijyenik olur mu? bu arada beğendiğim pamuk saten nevresim takımını da ekliyorum..

Eklentiler

• $thumbnail_Papillon_Saten_Nevresim_Takımı_siyah.jpg
    $thumbnail_Papillon_Saten_Nevresim_Takımı_siyah.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 164
kızlar benim zamanım daha çok var bende nevresim, uyku seti başlayayım dedim. yatak örtüsü kullanabileceğimi sanmıyorum tarzımda değil zaten. ama sormak istediğim birşey var. yatak örtüsü yerine nevresimin üzerine birşey örtmem gerekiyor mu? eğer gerekiyorsa şu çok beğendiğim nevresimi almamın ne gereği var yani eğer görünmüycekse :)? eğer gerek yoksa da akşama kadar bir şey örtmeden durması hijyenik olur mu? bu arada beğendiğim pamuk saten nevresim takımını da ekliyorum..

ooo,özdilek papillon :) ben bunun battaniyesini aldım.hem de ne zor şartlarda,taa vandan getirttim,sezonu olmadığı için uğraştırdım onlarıda :) ve yatağın üzerine örtüyorum yatak örtüsü gibi,harika duruyor...

benim gibi bi papilloncu daha çıktı.. vallahi bende bulamasam aynını yapardım :) ama ben karar veremiorum bu takımı almayı çok istiyorum ama üzerini örtmem gerekiyor mu??

kızlar yatak örtüsü şart mıdır ya?

ben almayı düşünmüyorum mesela, pike takımım var klasik desenli işlemeli gibi beyaz o çok hoşuma gidiyor dktirdim onu sermek istiyorum

Benim yatak örtüm de var,öyle gelinlik gibi değil,sade birşey ama 2 gün serdim sonra amaaaan diye topladım kaldırdım :) nevresimimin deseni güzel,battaniye desen harika.bazen battaniyeyi seriyorum,bazen onuda sermiyorum :) hiç gerek yokmuş diyorum şimdi.sırf millet aaa,yatak örtüsü yok demesin diye alınan gereksiz birşeymis gibi geliyor bana.tabii düzenli kullananlar yada kullanabilenler :) varsa bilemem...

Benim yatak örtüm de var,öyle gelinlik gibi değil,sade birşey ama 2 gün serdim sonra amaaaan diye topladım kaldırdım :) nevresimimin deseni güzel,battaniye desen harika.bazen battaniyeyi seriyorum,bazen onuda sermiyorum :) hiç gerek yokmuş diyorum şimdi.sırf millet aaa,yatak örtüsü yok demesin diye alınan gereksiz birşeymis gibi geliyor bana.tabii düzenli kullananlar yada kullanabilenler :) varsa bilemem...

şimdiye kadar çok fazla çeyiz yapmasam ve yavaş yavaş gitsem de millet için kullanmayacağım şeyler almayacağım demiştim kendi kendime ve yatak örtüsü bana çok gereksiz geliyo. onun yerine deseni güzel bi pike takımı ya da nevresim takımı iş görür özellikle poly satenler daha hoş duruyo. çalışanlar için özellikle yatak örtüsü eziyet hatta:)

beğendiğim saten takımı aldım kızlar! üzerine bir şey örtmeden kullanmayı planlıyorum hadi hayırlısı.. cevaplarınız için de teşekkür ederim..

canım ben uyku seti almadım. bekar evinde tek kişiliğim var pek sevmiyorum:( sanki havalanıyor gibi, rahat edemiyorum. bazıları da memnunlar, kişiye göre heralde değişiyor. nevresim takımlarını bol bol al. günlük kullanımda ben pamuk-poplin ve bambu satenleri aldım. bambu satenler pamuk satenlere göre daha yumuşak dokuya sahip. english home'da süslü olmayan çok sade modelleri var. ben hemen bütün nevresimlerimi ordan aldım. sarev'den de bir tane, üstü ipek saten, iç kısmı pamuk saten bi takım aldım. sarev'in pike takımları da çok şık. çok fazla seçenek var canım. tek kişilik pike takımlarımı da özdilek geçen seneden kalan ürünlerine indirim yapmıştı ordan aldım. belli markalardan şaşma derim canım.

bence para biriktir, evlilik hazırlığı döneminde al..çünkü bir bakıyorsun yığınla olmuş ve zevkin değişebiliyor. Daha doğru ifadeyle o kadar güzel şeyler üretiliyorki, hep başkasında gözün kalıyor. O yüzden en son gözün kalanı almak için para biriktir:)

Back