pikeler yazlık mı oluyor :26: bide pamuklu satenmi yoksa sadece pamuklu olanları mı tercih etmeli
Konu benim içinde iyi olacak sanırım :))
Yıllar önce annem nevresim takımı almış 2 tane.Pek beğeneceğimi sanmıyorum ama illa ki işe yarar.Şu uyku setlerindende hiç anlamıyorum.Saten kullanışlı değil diyorlar ama nasıl birşey alınmalı karar veremiyorum bende bir türlü...
Hepsi lazım canım ben evliyim ama yinede bu konular dikkatimi çekiyor bence nevresimden başla ve bir iki tane yetmez cegiz için en az 3 4 tane al derim çünki çok gerekiyor ama uyku seti bir tane yeter evlendigin de o eskiyene kadar zaten modası geçer yeni moda çıkar ve alirsin ama sana tavsiyem pamuklu nevresim al önce nevresimden başka ama yinede yeni evliyken kullanmak için bir tane de saten güzel olur pike de hem yatak örtüsü gibi süs amaçlı hemde yazın yorgan yerine kullanılıyor ama çeyizde onu da dantelli pikocuya yaptırırsan daha güzel ve daha kullanışlı oluyor neyse benim yine çenem düştüm sormak istediğin birşey olursa herzaman cvp veririm
ya bende öyle düşnüyorum ama annem yataştan aldı bi tane outlet mağazalarından ama ben istemiyorum kendi zevkime göre,kendi paramla olsun istiyorum
pamuk saten nevresimler çok kullanışlı.ütüsü de çok kolay oluyor.uyku seteri iyi değil bence hem pahalı hem de yorganları renkli oluğu için başka nevresimle kullanmak istediğinde alttan başka desen görünüyor hoş olmuyor.bence 4-5 tane çift kişilik 1-2 tane misafir için tek kişilik 1-2 tane de misafir için çift kişilik nevresim alsan yeterli olur.2-3 tane çift kişilik yorgan 1 tane de tek kişilik aldın mı şimdilik tamamdır.fazlasını kullandıkça ihtiyacına göre alırsın.marka dersen de bn taçın pamuk satenlerinden çok memnunum.özdilek de olabilir tabi...
özdileğe bugün uğradım pamuklu saten nevresim takımları 179 tl idiçok pahalı değilmi yaa
yani evet almak istiyorum birden fazla almam gerek biliyorum söylediğiniz sayılarda alırsam sermayeyi kediye yüklerim vallaay sonu maaş alıcam.taça da bakayım dediğiniz gibi yapıcam sonuçta kullanıyorsunuz benden daha iyi bilirsiniz.teşekkür ederim
özdileğe bugün uğradım pamuklu saten nevresim takımları 179 tl idiçok pahalı değilmi yaa
yani evet almak istiyorum birden fazla almam gerek biliyorum söylediğiniz sayılarda alırsam sermayeyi kediye yüklerim vallaay sonu maaş alıcam.taça da bakayım dediğiniz gibi yapıcam sonuçta kullanıyorsunuz benden daha iyi bilirsiniz.teşekkür ederim
kızlar bende henüz bi aday yok :26: işe girdim para kazanmaya başladımeninde sonunda olacak bu evlilik demi hem uzun zamandır çeyiz topiklerinede bakınıp hevesleniyordum içten içe ufak ufak başlayayım diyorum.ama nerden başlayayım bilmiyorum özdilekten nevresim takımı almak istiyorum saten-pamuklu saten-pamuklu olarak çeşitleri var.hangisi iyidir,kullanışlıdır.ayrıca bu örgü battaniye mevzusu var bide onlarda nevresim takımı gibi mi :26: yastık kılıfı filan var sanırım ya bide pike takımı ne işe yarıyor bilenler beni bilgilendirebilir mi sevabına
biraz araştırma yapmak gerekiyor canımmesela taç outletten çift kişilik pamuk sateni 60tl ye almıştım.sarev çift kişilik pamuk sateni 110 a almıştım.ne olursa olsun pamuk satenden şaşma derim.almışken iyisi olsun.adedini azalt ama iyisini al bence
nevresim takimi da gerekli uyku setide canim ama ben uyku seti yerine nevresim takimiyla yatak ortusu aldim yeni cikan yatak ortulerinden bak sanada gostereyim bi kac ornek resimlerle
Eki Görüntüle 164606 Eki Görüntüle 164609
genellikle nevresim takimini kullaniyorum uyku setine benziyo zaten nevresim takimi biraz
kızlar bende henüz bi aday yok :26: işe girdim para kazanmaya başladımeninde sonunda olacak bu evlilik demi hem uzun zamandır çeyiz topiklerinede bakınıp hevesleniyordum içten içe ufak ufak başlayayım diyorum.ama nerden başlayayım bilmiyorum özdilekten nevresim takımı almak istiyorum saten-pamuklu saten-pamuklu olarak çeşitleri var.hangisi iyidir,kullanışlıdır.ayrıca bu örgü battaniye mevzusu var bide onlarda nevresim takımı gibi mi :26: yastık kılıfı filan var sanırım ya bide pike takımı ne işe yarıyor bilenler beni bilgilendirebilir mi sevabına
nevresim takimi da gerekli uyku setide canim ama ben uyku seti yerine nevresim takimiyla yatak ortusu aldim yeni cikan yatak ortulerinden bak sanada gostereyim bi kac ornek resimlerle
Eki Görüntüle 164606 Eki Görüntüle 164609
genellikle nevresim takimini kullaniyorum uyku setine benziyo zaten nevresim takimi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?