- 3 Nisan 2014
- 36.065
- 146.963
Düşünurum en boy ve fiyatinida belirtirsin fotoda
rengi 2.resimdeki gibidir. en 1,50 uzunluk 2,42 mt dir. markası tanrıverdidir. iki kanat 150 lira olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşünurum en boy ve fiyatinida belirtirsin fotoda
Teşekkürler canım uygun fiyat arıyorumEki Görüntüle 1569667
Eki Görüntüle 1569664
rengi 2.resimdeki gibidir. en 1,50 uzunluk 2,42 mt dir. markası tanrıverdidir. iki kanat 150 lira olur.
Canım ölçüleri kaç birde fiyati nedir ayrica kilimlerinde ölçüsünu ve fiyatini soylermisinEki Görüntüle 1569767 Perdeden 2adet verebilirim
termos boyle bırsey mı ıstedıgınızVarsa termos ta arıyorum bez yada portatif küçük dolapta
Evet canım kaç litre bu saglam mı soğutmaz demi fiyat olarak ne düşünürsüntermos boyle bırsey mı ıstedıgınız Eki Görüntüle 1572633
bu kucuk bırsey degıl lıtresını bılmıyorum bır kez kullandık sanırım pıknıkteyken bir sıkıntısı yok sızdırması yok Arshıa marka Alman malı fıyatı 20 tl özelden mesaj attım sızeEvet canım kaç litre bu saglam mı soğutmaz demi fiyat olarak ne düşünürsün
Litreli bir surahiyle ölçebilirmisin bana büyük lazımbu kucuk bırsey degıl lıtresını bılmıyorum bır kez kullandık sanırım pıknıkteyken bir sıkıntısı yok sızdırması yok Arshıa marka Alman malı fıyatı 20 tl özelden mesaj attım sıze
CNM 2,5 LT OZELDEN MESAJ YAZMISTIM SIZELitreli bir surahiyle ölçebilirmisin bana büyük lazım
Uyku setine ne kadar istiyorsun ? birde kullanım durumu nedir?Ikiside hiç kullanılmadı paketlerinde duruyor. Uyku seti ve havlu Çarşaf takımı
hiç kullanılamadı ihtiyacım olmadığı için satıyorum 100 tl düşünüyorumUyku setine ne kadar istiyorsun ? birde kullanım durumu nedir?
çok diyorsun canım hem yeni bir model değil hemde kargosu var bunun yedek olsun diye alacaktım ama pahalı geldi bana. bol satışlarhiç kullanılamadı ihtiyacım olmadığı için satıyorum 100 tl düşünüyorum