• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevralji. Canım çok yanıyor .

kaosakar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
8
3
1
25
Merhaba arkadaşlar . 2 haftadır sol tarafımda batma yanma tarzında ağrı yaşıyorum 1-2 saat sürüyor günde çok şiddetli ama o 1-2 saat ataktan sonradan ağrılarım sinsi şekilde devam ediyor . Özellikle bir noktaya dokununca sanki kafamı vurmusum gibi ağrıyor . BU AĞRILARI HER GUN MU CEKİCEM. HİC OLMADİGİ GUN OLMİCAK Mİ ? BELLİ BİR SURE SONRA GECİYOR MU YOKSA 1 YİL BOYUNCA HER ALLAHİN GÜNÜ AGRİCAKMİ OFF

Merhaba arkadaşlar . 2 haftadır sol tarafımda batma yanma tarzında ağrı yaşıyorum 1-2 saat sürüyor günde çok şiddetli ama o 1-2 saat ataktan sonradan ağrılarım sinsi şekilde devam ediyor . Özellikle bir noktaya dokununca sanki kafamı vurmusum gibi ağrıyor . BU AĞRILARI HER GUN MU CEKİCEM. HİC OLMADİGİ GUN OLMİCAK Mİ ? BELLİ BİR SURE SONRA GECİYOR MU YOKSA 1 YİL BOYUNCA HER ALLAHİN GÜNÜ AGRİCAKMİ OFF

Doktora gittiniz mi ? Nevralji teşhisini doktor mu koydu ?

Geçmiş olsun, geçen sene aynı sizin gibiydim, stres ve soğuk aşırı etkiliyor, stresinizi kontrol altına alın bir de üşütmeyin , benim geçti inşallah sizin de geçer, ayrıca tüm tetkikleri yaptırmıştım temiz çıkmıştı

Dejavu yaşadım sanki. Bu ya da buna benzer konuyu aylar önce görmüştüm.

Nevraljiyi Dr. Google mı dedi?

Dejavu yaşadım sanki. Bu ya da buna benzer konuyu aylar önce görmüştüm.

Nevraljiyi Dr. Google mı dedi?
Doktora zaten gittim . Ama bunu yaşamak, ağrılar , bu süreç çok yoruyor . Bu süreci yaşayan insanlarla konuşmak , onlardan bilgi edinmek insanı psikolojik açıdan rahatlatıyor .

Botoks düşündünüz mü?

Ben anevrizma sandım da. Kafam karıştı. Geçmiş olsun.
Doktora zaten gittim . Ama bunu yaşamak, ağrılar , bu süreç çok yoruyor . Bu süreci yaşayan insanlarla konuşmak , onlardan bilgi edinmek insanı psikolojik açıdan rahatlatıyor .

Geçmiş olsun. Kulağımda şimşek çakar gibi başlamıştı bende nevralji. Sizi çok iyi anlıyorum. O dönemi çok zor atlattım. Dr bana çok ağrıdığı zaman kullanabileceğim epilepsi ilacı vermişti o şekilde hafifliyordu biraz. Size ilaç vermedi mi

Geçmiş olsun. Kulağımda şimşek çakar gibi başlamıştı bende nevralji. Sizi çok iyi anlıyorum. O dönemi çok zor atlattım. Dr bana çok ağrıdığı zaman kullanabileceğim epilepsi ilacı vermişti o şekilde hafifliyordu biraz. Size ilaç vermedi mi
Ağrı kesici verdi sadece . Ne kadar sürdü o dönem acaba

Back