• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Nevacolor saç boyasıııı!!!!!

benimki 15 gün oldu epeycede aktı renk belkide o yüzden açık senden ama ben artık istemiyorum o rengi acaba altın sarısına boyasam açarmı saçı.Sonrada istediğim renge boyarım bayrama falan.Açmak istemiyorum çünkü zaten problemli saçlarım var dökülüyor ince telli vs.offff offfffffffff

hiç bu renkten o renklere geçmedim tatlım benm saçım da aynı senin gibi ince telli açıcı ile uğraşmıyorum burada birkaç kişiye daha önerdim geçen sene şampuan dekolore yaptım siyaha yakın bi renkten kahveye döndüm saçtaki boyayı o akıtabiliyor onu bi kuaföre sor istersen bi fikir al ona göre davran derim .. kel kalmayalım mazallah :nazar:

Son düzenleme:
neva colora boyamış biri olarak gözlemlerımı söyleyeyım ilk olarak beyaz kapatmada en başarılı boya diyebilirim ama bunun nedeni olduğundan koyu sonuç çıkarması bence...ben 8.07 ile 9.07 yi karıştırıp boyamıştım zemın ıse açık kumraldı ortaya ilk kahve bakır koyu karamel gibi bir renk çıktı ama bu boya çabuk akıyor yada çabuk açılıyor diyebilirm zamanla açık tatlı bala çalan bir karamel oldu

hiç bu renkten o renklere geçmedim tatlım benm saçım da aynı senin gibi ince telli açıcı ile uğraşmıyorum burada birkaç kişiye daha önerdim geçen sene şampuan dekolore yaptım siyaha yakın bi renkten kahveye döndüm saçtaki boyayı o akıtabiliyor onu bi kuaföre sor istersen bi fikir al ona göre davran derim .. kel kalmayalım mazallah :nazar:
epeyce cahil kalmışım o ne ola ki:1:

epeyce cahil kalmışım o ne ola ki:1:

1.Dekolorasyon işleminin Tanımı
Dekolorasyon saçın doğal olan veya boyalı olan rengini açılmasına istenilen açıklıkta yapılmasına yardım eden ve istenilen açıklıkta oksijen ve oreal’la karıştırılarak yapılan bir kimyasal işlemdir.

2.Dekolorasyon İşleminin amacı
Genelde koyu renk saçlarda uyguladığımız bir işlemdir. Saçlar yıpratmadan koyudan açığa geçmede uygulamış olduğumuz boya öncesi ön işlemdir. Saçlar boyalı veya doğal saçları açma işlemidir. Dikkatle yapıldığında saçlara zarar vermez uygulanacak rengin daha net,daha güzel,daha parlak ve rengin daha iyi oturmasını sağlar.
alıntıdır ..
budur tatlımm ..

Son düzenleme:
çok sık boyamadığımın kanıtıdır bu işte:1: ama öğreniyorum :kkk::69:
ben en iyisi bir kuaföre uğrayıp akıl sorayım yada az daha çılmasını bekleyeyim.ondan sonra açık tonlarda denerim bakalım ne olacak:24:

saol canım:16:

çok sık boyamadığımın kanıtıdır bu işte:1: ama öğreniyorum :kkk::69:
ben en iyisi bir kuaföre uğrayıp akıl sorayım yada az daha çılmasını bekleyeyim.ondan sonra açık tonlarda denerim bakalım ne olacak:24:

saol canım:16:

evet tatlım al mutlaka değilse sonun benm gibi olur..

Öyle bir yakisir ki.. Bana bir dogal kizilin özelliklerini saydin sana yakismayacak da kime yakisacak. Ama malesef acman gerekiyor, palettenin acicisini öneririm sana, bir kerede acilir cikolata kahve, saclarin bir kere acmaktan yipranmaz merak etme..

tşk edrrim cnm ya sen böyle deyince daha da heveslendim:46:sen kullandınmı hiç o acıcıyı

Kullanmam mi 3 kere hem de.. :1: Ama ben siyahtan acmaya calistim o yüzden 3 kere kullandim. Senin bir kere kullanman yeter..

Son düzenleme:
Bu nevacolor güzel bir boya markası mı? Almayı düşünüyorumda.. Altın sarısı ve sarı renklerini alıp karıştırıcam ama bi arkadaş yukarı da koyu tutuyor diyor.Öyle mi oluyor koyu mu çıkıyor renkler ?

Back