- Konu Sahibi melek_yuzlum
-
Canım bnde herkesin memnun olduqunu qörünce nevacolorun acık bakır doresini aldm ama daha boyayamadım.)
Cikolata kahwenin üstüne tutmaz. istediqin renqin bi kac ton acıqını alarak sacını actır daha sonra boyarsn.)
Mesela bal kumralın acık bal renqi hatta onunda bir acıqı wardı basta öyle baslayabilirsn.
çok zor canım bi bak istersen ben kahve üzerine boyadım
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...dim-istedigim-rengi-elde-edemedim-yardim.html
cnm direk oryal alsam etkili olurmu acaba
boyalı sacta tutması cok zor canım cok bı degısım olmaz hatta hıc olmaz boyayıpta yıpratma derım
cnm belki oryalin veya açıcının faydası olur die düşünüorum.vede bu boyanın besleyici öelliğide varmış=)
Etkisi olur tabi ama sacları mafediyor bnce boyayarak ac.)
Etkisi olur tabi ama sacları mafediyor bnce boyayarak ac.)
cnm zaten saçlarım cok yıpramış bir durum da cnsız ve saçlarımın ucu kırık seneye liseyi bitirdikten sonra kapancm bu yüzden çok umursamıorum yeter ki renk güzel tutsun o yüzden oryal düşünüorum tşk ederm tavsiyen için=))
:87:
Arkadaşlar bende kumral boyanın üstüne 8.77 boyadım ve ortaya garip bir renk çıktı çok kötü değil ama istediğim renk değil bakırlık kızıllık var gibi ve altlar daha koyu şimdi ben saçımı biraz açmak istiyorum boyayla.bu mümkünmü banada bir el atıverin hele
kader arkadaşım benimhttp://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...engi-elde-edemedim-yardim-8.html#post20304674
böyle bir renk mi oldu tatlımm
kader arkadaşım benim
seninkinin üstteki açık renkler gibi benim çoğunluk saçta fakat altları koyu zaten uzunda değil ense hizasında.
kader arkadaşım benim
seninkinin üstteki açık renkler gibi benim saçımın çoğunluğu.altlarıda seninkinden açık fakat saçımın üst tarafından koyu
flaşlı haline göre dedim ama diğeri oldukça koyu çünkü.zemin hangi renkti canım senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?