• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Nevacolor saç boyasıııı!!!!!

melek_yuzlum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2011
12
0
36
Konya
bayanlar meraba
bi kaç araştırma yaptım ve nevacolor markasından herkesin memnunu kaldını öğrendim.şimdi bnde boyamak istiorum ama renkte cok kararsızım.bakır tonları istiorum ama renk seçeneği cok fazla ve yakışırmı die tereddütdeyim.gözrengim kahverengi çilli ve beyaz tenliyim
$nevacolorkrem-7-44-yogun-bakir.jpg $nevacolorkrem-7-32-bal-kumral.jpg
bu iki renk arasında karasız kaldım. ama bi sorun daha var yaklaşık bi ay önce sacımı avon çikolata kahve ile boyamıştım acaba boya tutar mı??

Canım bnde herkesin memnun olduqunu qörünce nevacolorun acık bakır doresini aldm ama daha boyayamadım.)

Cikolata kahwenin üstüne tutmaz. istediqin renqin bi kac ton acıqını alarak sacını actır daha sonra boyarsn.)

Mesela bal kumralın acık bal renqi hatta onunda bir acıqı wardı basta öyle baslayabilirsn.

Canım bnde herkesin memnun olduqunu qörünce nevacolorun acık bakır doresini aldm ama daha boyayamadım.)

Cikolata kahwenin üstüne tutmaz. istediqin renqin bi kac ton acıqını alarak sacını actır daha sonra boyarsn.)

Mesela bal kumralın acık bal renqi hatta onunda bir acıqı wardı basta öyle baslayabilirsn.

cnm direk oryal alsam etkili olurmu acaba

cnm belki oryalin veya açıcının faydası olur die düşünüorum.vede bu boyanın besleyici öelliğide varmış=)

tatlım ondan mı sıcaktan mı bilmiyorum kaşıntı yaptı sanki ya :37: oryal dediğimiz boyanın yanında olan küçük şişedeki solüsyon tarzı şey değilmi %6 idi bununkii

Etkisi olur tabi ama sacları mafediyor bnce boyayarak ac.)

cnm zaten saçlarım cok yıpramış bir durum da cnsız ve saçlarımın ucu kırık seneye liseyi bitirdikten sonra kapancm bu yüzden çok umursamıorum yeter ki renk güzel tutsun o yüzden oryal düşünüorum tşk ederm tavsiyen için=))

:87:

Öyle bir yakisir ki.. Bana bir dogal kizilin özelliklerini saydin sana yakismayacak da kime yakisacak. Ama malesef acman gerekiyor, palettenin acicisini öneririm sana, bir kerede acilir cikolata kahve, saclarin bir kere acmaktan yipranmaz merak etme..

Arkadaşlar bende kumral boyanın üstüne 8.77 boyadım ve ortaya garip bir renk çıktı çok kötü değil ama istediğim renk değil bakırlık kızıllık var gibi ve altlar daha koyu şimdi ben saçımı biraz açmak istiyorum boyayla.bu mümkünmü banada bir el atıverin hele:1:

Son düzenleme:
kader arkadaşım benim :1::1::1:

seninkinin üstteki açık renkler gibi benim çoğunluk saçta fakat altları koyu zaten uzunda değil ense hizasında.

ahh dert ortağım ahhh :14: :1:
şimdi ben boyayalı 3 gün filan oldu 9-10 gün sonra boyayacağım bir daha 10 sayfa tartıştık biri dedi boya boyayı açar biri dedi açmaz biri dedi orialle aç biri dedi yok saçlarını mahvetme kuaföre git o yapsın biri dedi o boya ile altın sarısı karıştır :1:
en sonki kararım şu kuaförüme gidip konuşacağım o ne derse bir bakacağım olmadı evde altın sarının yarısı ile bizim tarçın bakırı karıştırıp önce altlardan başlayacağım :64: son karar budur :66: yaparım resim koyarım şu deli cesaretimbirgün başıma kellik yapcak :27:

kader arkadaşım benim :1::1::1:

seninkinin üstteki açık renkler gibi benim saçımın çoğunluğu.altlarıda seninkinden açık fakat saçımın üst tarafından koyu

flaşlı haline göre dedim ama diğeri oldukça koyu çünkü.zemin hangi renkti canım senin.

zemin normal kahveydi tatlım arada bakır balyajlar vardı :37:

benimki 15 gün oldu epeycede aktı renk belkide o yüzden açık senden ama ben artık istemiyorum o rengi acaba altın sarısına boyasam açarmı saçı.Sonrada istediğim renge boyarım bayrama falan.Açmak istemiyorum çünkü zaten problemli saçlarım var dökülüyor ince telli vs.offff offfffffffff

Back