Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi ki zemin renginin platin olmasıyla ilgisi vardır..
geçtiğimiz hafta twitterdan yayınladığı renkler de, 8.32 balköpüğü ve 8 açık kumral
pilatinin üstüne yaptığım için aynısı olmucağını bende biliyodum en azından biraz daha koyu olurdu diye düşünyodum ama olmadı
haftaya tekrardan boyucam bu renklerimi boyasam napsam çok kararsız kaldım:26:
daha koyu olsun istersen bir sonraki boyamanı 6 numara yani koyu kumralla 8.3 yaparsan koyulaşır sanırım..
çünkü zemin platin.
canım sakın 6 numara boyama çok koyu olur saçın rengini bozarsın ve tekrar açmak zorunda kalırsın.ben 2 yıl kuaförlük kursuna gittim ve 2 yıldır saçımı (açma-boyama dahil) kendim boyuyorum.saçlarının son halinin resmini eklersen buraya sana doğru rengi tavsiye edebilirim.zaten sanırım avatarımdaki saç rengimi (yani şu anki saç rengim) istiyosun.
canım sakın 6 numara boyama çok koyu olur saçın rengini bozarsın ve tekrar açmak zorunda kalırsın.ben 2 yıl kuaförlük kursuna gittim ve 2 yıldır saçımı (açma-boyama dahil) kendim boyuyorum.saçlarının son halinin resmini eklersen buraya sana doğru rengi tavsiye edebilirim.zaten sanırım avatarımdaki saç rengimi (yani şu anki saç rengim) istiyosun.
şuan ki saç rengim avatındaki saç renginden bi tık daha açık sadece canım dahada koyu istiyorum demet akalının rengini elde etmek istiyorum sabıka klibindeki umarım yakalayabilirim o rengi..
peki sence şuan 6 numara boyasam çok mu koyu olur nası bi renk elde ederim yada ne boyamamı önerirsin?:26:
avatardaki saç rengin çok güzelmiş nasıl elde ettin bizimle paylaşırmısın....
tşkler canım.şu an ki saç rengimi iki rengi karıştırarak elde ediyorum.8 numarayla 8.1 kullanıyorum.30 volume oksidanla hazırlıyorum.tabi öncesinde super açıcı kullanıp açtıktan sonra bu boyaları uyguladım.şimdi dip boya olarakta açıcı kullanmadan direkt 9 ile 8.1 numarayı 30 volume yani %9 oksidanla hazırlayıp sürüyorum.40 dk bekletip yikiyorum.
tşkler canım.şu an ki saç rengimi iki rengi karıştırarak elde ediyorum.8 numarayla 8.1 kullanıyorum.30 volume oksidanla hazırlıyorum.tabi öncesinde super açıcı kullanıp açtıktan sonra bu boyaları uyguladım.şimdi dip boya olarakta açıcı kullanmadan direkt 9 ile 8.1 numarayı 30 volume yani %9 oksidanla hazırlayıp sürüyorum.40 dk bekletip yikiyorum.
bncede renk cok güzel tam olarak ne renk oluyor bu
tmm canım eklerimde adını yazsan iyi olur :)canım ben bakır karamel yaptırdm turuncu oldu resmen saç boyasıyla ilgili sorularm için faceden eklermisin bni bn msj gönderemiorm
pilatinin üstüne yaptığım için aynısı olmucağını bende biliyodum en azından biraz daha koyu olurdu diye düşünyodum ama olmadı
haftaya tekrardan boyucam bu renklerimi boyasam napsam çok kararsız kaldım:26: