Neva - Ilgın Olut

nevval

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2007
39
0
86
Ankara
Arkadaşlar harika bir aşk romanı (üstelik kitap bitince internetten de biraz araştırdım çoğu gerçekmiş) okumak isterseniz her ne kadar sonu acı bitse de bu romanı tavsiye ederim. 3 günde bitirdim bu kitabı.İzmir'den eğitim için İstanbul'a gelen ve burada hayatının aşkı ile karşılaşan, halihazırda da tıp doktoru olan yazar, İstanbul'da geçen üniversite öğrenciliği yıllarını ve Ankara'daki iş hayatını çok güzel anlatıyor. Bence çok güzel ve hayata dair dersler alınması gereken harika bir gençlik romanı.

lisedeyken okumuştum, o kadar etkilenmiştim ki en yakın arkadaşımla birlikte "bir kitap okudum hayatım değişti" diyen insanlar moduna girmiştik. bak o günleri hatırladım şimdi. eyy gidi :1hug:

ben bu kitaba basladim ama cok sıkıldım okuamadım
surekli 5-6 erkegin yurt geyikleriyle doluydu baslangici, bazen de mide bulandirici erkek muhabbetlerileri,ilerisinde bir ask oldugu belliydi ama yurt geyikleri cok sıktı beni devamını bekleyemedim

Gelecekkorkusu başlarda sıkılmakta haklısın.. bende sıkılmıştım, bir sürü karakter.. lakaplar.. kim kimdi fln karışıyordu aklımda bide dediğin gibi erkek muhabbetleriifln.. ama biraz daha devam et.. yarısından itibaren çok keyif almaya başlayacaksın kitaptan yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…