• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neutrogena Ürünleri Nasıl?

Ben el kremi ve dudak balmını kullanıyorum, çok memnunum. Fiyatlarda benim aldığım fiyatlarla bir. Abartma yok yani.

Sevgili arkadaşım Neutrogena ürünlerini kötüleyen güzellik bakımı dükkan görmedim. Ben sürekli farklı farklı dükkanlara gidiyorum. Neutrogena'yı kötüleyen yok. Büyük ve köklü bir şirket sorun yaşayacağını sanmıyorum. Kaliteli ürünler çıkartıyor, bence güvenle kullanabilirsin :)))

el kremi ayak kremi ve en son aldığım body losyonundan çok memnun kaldım.

hepinize çok teşekkür ederim.. alerjik bir bünyem olduğundan tedirgin oluyorum sürekli.. fiyatlar aynı olduğuna göre mcj den alacağım.. başka siparişlerimde olacak çünkü..

neredeyse her ürününü kullandım ve hepsinden memnun kaldım.
ama artık daha sağlıklı ve daha az zararlı madde içeren ürünlere yöneldiğim için şu an sadece el kremini kullanıyorum. onun da yerine geçebilecek nitelikte el kremi bulamadım malesef :27:

arkadaşlar bende Neutrogena ürünlerini kullananları arıyorum.kullanıp memnun olmayan var mı??

neutrogena'nın kreminden çok memnun kaldım gerçekten güzel fakat yüz için pembe greyfurtlu yüz yıkama jelinden aldım ve hiç hoşlanmadım yüzüm sivilce doldu kullanmayı bıraktım ama o sivilceler de bi ayda zor geçti...

ben çift fazlı göz makyaj temizleyicisini ve akneli ciltler için olan sabununu hiç bişeye değişmem !

Köklü bir marka, elbet birçok ürünü güzeldir. Özellikle el kremi hakkında hiç kötü söz diyen görmedim. Fakat ben deep clean makyaj temizleyicisini hiç sevmedim. Gözleri çok yakıyor. Hatta cilt hassassa, yüz makyajını silerken yüzü bile yakıyor.

Vucut nemlendiricisini bazen alıyorum, güzel nemlendiriyor bence. Neutrogena susam yagını da bazen banyodan sonra ıslak cildime sürüyorum, güzel nemlendiriyor.
Hassas ciltler için yüz kremini ve temizleme sütünü pek begenmedim açıkcası, nemlendirici yeterince nemlendirmiyordu ve temizleme sütü de makjayı düzgün çıkarmıyordu.

göz makyajı temizleyicisini kullanıyordum. gayet iyi çıkarıyor makyajı. ancak bu aralar ürünlerin içerikleri hakkında araştırmalarım arttıkça sevdiğim bazı ürünleri bırakmaya karar veriyorum. gözlerime yazık :50:

Back