Neutrogena URUNLERİ ARIYORUM;SAÇ BAKIM URUNLERİİ/bulunmuştur.

toredo

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.001
350
688
İstanbul
Kızlar bu markanın kremlerini arıyorum varsa uygun cirde saç bakım yağları veya kremleri aramaktayım..

Kızlar bu markanın kremlerini arıyorum varsa uygun cirde saç bakım yağları veya kremleri aramaktayım..

neutrogena'nın kremleri yok cnm ama sayfamda farklı ve kalite markalara ait kullanılmış yada hiç kullanılmamış kremler güneş kremleri mevcut eğer ilgilenirsen

Iyi akşamlar.. Bb krem ve transparan pudraya talibim ama bb kremin renk tonu nedir?

Pattywoman

$oley%20bb%20krem.jpg

orta ton bir bb kremm

canım bana hala cevap yazmadın :ssz:

Canm bunları yurt dışından almıştım saç ve saç dipleri için komple bakım mayonneaise ismi ben çok memnunum pahalı bi ürün biraz kullandım yarısından biraz fazla var spreyinde şimdi farkettim oda az kalmış canm akmış kutusuna

Bende bunlar var :

1-Avon saç ucu onarıcı serum. Bakım da yapıyor tüm saça uyguladığınızda. Ben çok memnun kaldım. 3/2 si duruyor.
2-Yüz temizleme jeli. Yanlış sipariş :1:. Sadece bir kez kullandım.
3-Saç spreyi. Amerika'dan almıştım. Uzun süre kalıcı. Bunu da çok az kullandım.

Eklentiler

• $IMG_1264.jpg
    $IMG_1264.jpg
    15,3 KB · Görüntüleme: 52
  • $IMG_1265.jpg
    $IMG_1265.jpg
    14 KB · Görüntüleme: 56
  • $IMG_1263.jpg
    $IMG_1263.jpg
    17,3 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Canm bunları yurt dışından almıştım saç ve saç dipleri için komple bakım mayonneaise ismi ben çok memnunum pahalı bi ürün biraz kullandım yarısından biraz fazla var spreyinde şimdi farkettim oda az kalmış canm akmış kutusuna

yok cnm yanlşlık oldu galiba ben toredo ya yazmıştım =)

canım saçın dökülüyorsa aktardan çam terebentin alıp şampuanına bikaç damla karıştır,fazla saç bakım ürünleri kullanmak pek sağlıklı değil tabi tavsiye sadece :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım saçın dökülüyorsa aktardan çam terebentin alıp şampuanına bikaç damla karıştır,fazla saç bakım ürünleri kullanmak pek sağlıklı değil tabi tavsiye sadece :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tamam canım tşkler ilgin içinn..

Back