Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bu markanın kremlerini arıyorum varsa uygun cirde saç bakım yağları veya kremleri aramaktayım..
Kızlar bu markanın kremlerini arıyorum varsa uygun cirde saç bakım yağları veya kremleri aramaktayım..
yok canım yaa..olsada 39 falan olur
Canim cevap vermedin?neutrogena urunlerinden ozellikle aradigin nedir?
el kremi vücut kremi vs...saç bakım kremleri de olabılır
Canm bende saç için yağ spreyi ve maske var düşünürsen
marka nedir?serum varmı pekii..
canım bana hala cevap yazmadın![]()
Canm bunları yurt dışından almıştım saç ve saç dipleri için komple bakım mayonneaise ismi ben çok memnunum pahalı bi ürün biraz kullandım yarısından biraz fazla var spreyinde şimdi farkettim oda az kalmış canm akmış kutusuna
canım saçın dökülüyorsa aktardan çam terebentin alıp şampuanına bikaç damla karıştır,fazla saç bakım ürünleri kullanmak pek sağlıklı değil tabi tavsiye sadece :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.