Neutrogena ürünleri a 101 ?

milly265

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
403
231
123
Yarın a 101 de neutrogena ürünleri var kızlar nasıl tavsiye eder misiniz ?Kullandığınız ürün varsa yazar mısınız

ürünler bunlar kızlar

Eklentiler

• 07fc113c-1178-411d-9bc7-b95205a7003b.jpg
    746,1 KB · Görüntüleme: 201
bende almayı düşündüm ama emin olamadım cevap veren yok fikri olan yok sanırım :)

Bir kac ay once de boyle kisisel bakım urunleri satmıslardı. Bir arkadasım almıstı ama bozuk cıkmıstı. Mesela bir ürünün sisesi akıtıodu bi tane de krem almıstı o da katılasmıstı sanırım son kullanım tarihi gecmis. Ama fiyatlar fena değil yine de gidip bakılabilir.

yarım saat önce gittim elime aldım bıraktım emin olamadım bakayım yorum yazan vardır ondan sonra gidip aliyim dedim nasıl kullanıyosunuz yaa benim rimel im kolay kolay çıkmıyo rahat çıkartıyo mu ?????

Günlük temizleyici tonik için alayım dedim nivea garnier kullanmıştım hiç beğenmedim iyi bir marka önerebilicek var mı Makyajdan sonra cildin tamamen temizlenmesi çok önemli .neutrogena göz temizleyecisi güzel kızlar onu bende biliyorum tarihine bakıp alabilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…