• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NEUROVİSİON sanırım bu GÖZ TEMBELLİGİNDE BİR DEVRİM

s21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
405
2
0
Denizli
merhaba arkadaslar.gecen gun ınternetten kesfettım.tesaduf grdum.antalyada dünya göz hastanesınde yapılıyormus ve hangı yas olursa olsun 40 gunde tedavı edılıyormus ustelık sıze bır bılgısayar pogramı verıyorlar ve sız bunu evde yapabılıyormussunuz.arastırın ıstersenız.ben dunya göz hast.aradım.ssk yada bagkur gecerlı degıl dedıler ama ben baska hastanelered bakıcam.bana ücreti 1000 euro dedıler

internetten araştırmıştım. Antalya'da dünya göz hastanende yapılıyormuş. ssk ya da bagkurunuz varsa ılk muayene yı yaptırabılıyorsunuz ama tedavı paralı sanırım 11,5 ,2 mılyar cıvarında. telefonla arayıp sordgunuzda gayet net bılgı verıyorlar zaten. ben arayalı cok oldu bu yüzden tam hatırlayamadım. sımdı daha da ucuzlamış olabılır. her yasta tedavı mümkünmüş. muayeden sonra bır bılgısayar programı verıyorlarmıs ıster evde ıstersenız hergn hastaneye gıdın ıkısı aynı sey zaten boşuna gıtmeye gerek yok. hergun yarım saat programda hareket eden cısmı goslerınızle takıp edıyormussunuz tabı ınternete bağlı olucaksınız kı doktor hergun online olarak gelısmeyı takıp edıcek. bıldıgıme gore oyle ve 40 gunun sonunda da % 100 TEDAVI DIYORLAR.bence kısınn goz durumuna göre degısırde.

ben de gıdcem ama sımdı degıl sanırım 2 ay sonra gıdebılırım. belki de benim araştırdığım bu sureden sonra devlet hastanelerıne de gelmıstır tedavı bır soruşturmak lazım

şimdi eski yazdığımı gördüm 2 yıl önce 1000 euroymuş. o zaman daha yeni çıkmıştı eminim ucuzlamıştır ve diğer hastanelerdede uygulaması baslamıssa alternatıf olarak bakılabılır

Back