- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
- 658
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende 2 defa panik atak geçirdim 3 yıldır tekrarlamadı. Sizce yeniden nuksedermiMerhaba arkadaslar Neuroformat hakkinda bilgisi olan ya da deneyen var mi?
Yillardir panik atak rahatsizligim var bebek istedigim
Icin ilaci biraktim ve 5. Ayda (ilaci birakali) tekrar nuksetmeye basladi...
Merhaba bende 2 defa panik atak geçirdim 3 yıldır tekrarlamadı. Sizce yeniden nuksedermi. Sizede cok.gecmis olsun
Hamilelkte düşünüyorum hamilelik bu hastalığı tetikliyor mu
Merhaba bende 2 defa panik atak geçirdim 3 yıldır tekrarlamadı. Sizce yeniden nuksedermi
merhabalar, ben panik ataktım, emdr yapıldı ve bazı adını bilmediğim teknikler uygulandı tamamen geçti, nöroformatı bilmiyorum ama iyice araştırmak lazımMerhaba arkadaslar Neuroformat hakkinda bilgisi olan ya da deneyen var mi?
nuksetmesi yapılan tedavinin başarısına bağşlı bence, bende nüksetmedi,Merhaba bende 2 defa panik atak geçirdim 3 yıldır tekrarlamadı. Sizce yeniden nuksedermi
Merhaba doktorunuz kim acaba? Hangi şehirde?merhabalar, ben panik ataktım, emdr yapıldı ve bazı adını bilmediğim teknikler uygulandı tamamen geçti, nöroformatı bilmiyorum ama iyice araştırmak lazım
merhabalar çok sık girmiyorum oyüzden biraz geç görmüş olabilirim. ben izmirdeyim doktorum da izmirdeMerhaba doktorunuz kim acaba? Hangi şehirde?
Tamamen aynı durumdayız..benmde 6 ay oldu çocuk için bıraktım...daha hamile değilim ama ben de istiyorum çocuk..ne yaptınız hamile kaldınız mı? Benimde nüksettiMerhaba arkadaslar Neuroformat hakkinda bilgisi olan ya da deneyen var mi?
Merhaba ben de izmirdeyim doktorunuzn ismini bana yazabilir misiniz?merhabalar çok sık girmiyorum oyüzden biraz geç görmüş olabilirim. ben izmirdeyim doktorum da izmirde
merhabalar, volkan beydi, soyismini hatırlayamıyorum numarası var dilerseniz özelden yazabilirim :)Merhaba ben de izmirdeyim doktorunuzn ismini bana yazabilir misiniz?
aaaa sizinle mesajlaşmışız zaten kusura bakmayın :). izmirde olan ve dileyen arkadaşlara özeldeen volkan beyin numarasını yazabilirim, tabi buraya yazamıyorum sonuçta özel numarası :) ofisinin oralardan geçersem soyismine bakarım yazarım isteyen arkadaşlar için :))Merhaba ben de izmirdeyim doktorunuzn ismini bana yazabilir misiniz?
Bende alabilir miyim Dr bilgilerini acabaaaaa sizinle mesajlaşmışız zaten kusura bakmayın :). izmirde olan ve dileyen arkadaşlara özeldeen volkan beyin numarasını yazabilirim, tabi buraya yazamıyorum sonuçta özel numarası :) ofisinin oralardan geçersem soyismine bakarım yazarım isteyen arkadaşlar için :))
merhaba, soyismini hatırlamıyorum bir süredir deofisinin ordan geçmedim bakamadım :) yani numarasını böyle açıktan yazmam doğru olurmu bilmiyorum ama özelden atabilirim istersenizBende alabilir miyim Dr bilgilerini acaba
Merhaba arkadaslar Neuroformat hakkinda bilgisi olan ya da deneyen var mi?