• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neuroformat

Dream1988

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
3.782
3.574
658
Merhaba arkadaslar Neuroformat hakkinda bilgisi olan ya da deneyen var mi?
Yillardir panik atak rahatsizligim var bebek istedigim
Icin ilaci biraktim ve 5. Ayda (ilaci birakali) tekrar nuksetmeye basladi...

Merhaba bende 2 defa panik atak geçirdim 3 yıldır tekrarlamadı. Sizce yeniden nuksedermi

Merhaba bende 2 defa panik atak geçirdim 3 yıldır tekrarlamadı. Sizce yeniden nuksedermi

Ilaci biraktiktan sonra ilk 4 ay rahattim ama suan basladi malesef :( nukseder mi korkusuyla yasamayin akliniza getirmeyin nuksedince zaten hissediyorsunuz. Benim tum korkular panikler teker teker gelmeye basliyor.

merhabalar, ben panik ataktım, emdr yapıldı ve bazı adını bilmediğim teknikler uygulandı tamamen geçti, nöroformatı bilmiyorum ama iyice araştırmak lazım

nuksediceğini de sanmıyorum çünkü buna dair herşeyi biliyorum nasıl geçiriceğimi ne yapıcağımı neden olduğunu. sağolsun oktorum bu konuda çok iyiydi, ondan önce iki kişiye gitmiştim hiçbirşey anlamadım, doğru kişiyi bulmak önemli olan

Bu konuda birisi var, ınstagramda vs canlı yayınlar yapıyor, seminerler yapıyor, kitapları var. Ama ben de merak ediyorum terapisini alıp, danışığ iyileşen var mı acaba diye

Tamamen aynı durumdayız..benmde 6 ay oldu çocuk için bıraktım...daha hamile değilim ama ben de istiyorum çocuk..ne yaptınız hamile kaldınız mı? Benimde nüksetti

Merhaba ben de izmirdeyim doktorunuzn ismini bana yazabilir misiniz?
aaaa sizinle mesajlaşmışız zaten kusura bakmayın :). izmirde olan ve dileyen arkadaşlara özeldeen volkan beyin numarasını yazabilirim, tabi buraya yazamıyorum sonuçta özel numarası :) ofisinin oralardan geçersem soyismine bakarım yazarım isteyen arkadaşlar için :))

aaaa sizinle mesajlaşmışız zaten kusura bakmayın :). izmirde olan ve dileyen arkadaşlara özeldeen volkan beyin numarasını yazabilirim, tabi buraya yazamıyorum sonuçta özel numarası :) ofisinin oralardan geçersem soyismine bakarım yazarım isteyen arkadaşlar için :))
Bende alabilir miyim Dr bilgilerini acaba

Damla hanım merhaba enerji çalışmaları bu konularda çok işe yarıyor ben bir yıldır bu konularla ilgileniyorum yardımcı olmaya çalışırım

Back