Niye bu kadar abartmışlar anlamadım
Kızım seyrediyor. Yorumu sadece "izlenebilir fena değil "oldu.
İnsanlar ne yapacağını şaşırdı, film muhteşem değildi, hatta benim film standartlarıma göre sıradan bile diyebiliriz, biraz walking dead biraz outcastvari bir film, neyin akımına kapıldılarbu filmi geçen gün seyrettim güzel film de akım yaratacak kadar değil yahu, haber linkindeki videodaki insanlar resmen kafayı yemiş
İnsanlar ne yapacağını şaşırdı, film muhteşem değildi, hatta benim film standartlarıma göre sıradan bile diyebiliriz, biraz walking dead biraz outcastvari bir film, neyin akımına kapıldılar
Korku-gerilim filmlerini düşününce bu film şok etkisi yaratmıyor ama seyredilir mi seyredilir, ne yapsın adam filmi dişine göre bulmamıştıray sorma eşim beğenmedi senin yüzünden 2 saatim gitti diye vır vırotur izle işte adam ne bekliyosun ki film işte
Korku-gerilim filmlerini düşününce bu film şok etkisi yaratmıyor ama seyredilir mi seyredilir, ne yapsın adam filmi dişine göre bulmamıştır
Aile temalı filmler vardır ya, onlar gibi algılayıp seyrettim :))) film de bir aksiyon yoktu, oyuncular sağlamdı, onun hatrına gider deyip sonuna kadar izledimyani buna korku değil drama diyebiliriz bence de...
sana kim izlettirdiAile temalı filmler vardır ya, onlar gibi algılayıp seyrettim :))) film de bir aksiyon yoktu, oyuncular sağlamdı, onun hatrına gider deyip sonuna kadar izledim
Eşimsana kim izlettirdivalla ben bi daha eşime film önermicem sanki onun önerileri çok güzel, geçen ne olduğunu bile hatırlayamadım bi amerikan filminde 3 saat mahkeme izledim yaw, öcümü aldım artık öyle düşünüyorum
Eşimberaber izledik ikimizde tam not veremedik filme ama onun sevdiği oyuncularla benimkiler birleşince hadi bitirelim dedik
Niye 3 saat izledin, ben sıkılınca filme devam etmeyeceğim sen takıl diyorum, mesela matrix beni hiç sarmamıştı, filmin 20. dakikasında sızmışım
eee spoiler verdinBen begenmedim. Ne bicim mutlu son o oyle..Yaratigi da goremedik zaten..
O da ne demek? Turkceye yeni kelimeler katmissiniz..eee spoiler verdin
sen gittin gideli biz farklı bi dil konuşuyoruz, bunu da öğrenmen lazımO da ne demek? Turkceye yeni kelimeler katmissiniz..
Yok yav, gizli kapakli soyledim, sen izledigin icin anlamissindir..sen gittin gideli biz farklı bi dil konuşuyoruz, bunu da öğrenmen lazımdesem de inanma yani demek istedim ki, belki filmi izlemeyen vardı ama sen filmin sonunu söyledin yani game of thrones sonunu söylemek gibi değilse de bişey yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?