• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

netbook'uma özel çanta arıyorum

Anotherinlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
715
88
318
arkadaşlar yenı aldıgım 10.1 led ekranlı netbookuma güzel bi çanta atıyorum derı beyaz yada desenlı farklı tasarım olabılır...yada elinde olan satmayı dusunen varsa alabılrıım :)resımlerle yardımcı olursanız sevınırımm:)))

Site içinde satış yapmak yasak ayrıca Konunuz içerik nedeni ile ilgili bölüme taşındı.
Lütfen konu açarken ilgili bölüme açmaya özen gösterelim.. :70: :71:

dogobag çantalar var çok sevimli değişik resimler var üzerinde ben markafoniden 39 tlye almıştım ama kendi siteside var dogostore diye bir göz at belki istediğin çantayı bulabilirsin :34:

dogobag çantalar var çok sevimli değişik resimler var üzerinde ben markafoniden 39 tlye almıştım ama kendi siteside var dogostore diye bir göz at belki istediğin çantayı bulabilirsin :34:
cnm baktım ama bulamadım ya:(((cok saol onerdıgın ıcın;))

Site içinde satış yapmak yasak ayrıca Konunuz içerik nedeni ile ilgili bölüme taşındı.
Lütfen konu açarken ilgili bölüme açmaya özen gösterelim.. :70: :71:
cnm ozel tasarım olunca o bölumde olur dıe tasıdım kusura bakma yoksa:34:

bnde arıyorum ,bi defa markafonide vardı,bidaha da hiç yakalayamadım...
ben öyle sitelerden pek alışverış yapamıorum ama arada super şeler olmuo değil :)))

evet arkadaşlar netbook çantası ıstedıgımı ve ozellıkle değişik tasarım ıstedıgımı bellı etmiştim yanı tam olarak netbook çantası olarak gözukmeyecek ama ıcıne dvd reader şarz aleti ufak bi cdlık sıgıcak şekilde bolmeleri olan bı çanta buldum hem kalıtelı hemde çok şık işte netbook çantammmm:))) $Snapshot_20110925_1.JPG

Back