Nestle nesfit 14 gün programınıı deneyenler var mı :)

blablab

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
2
0
36
Ankara
Merhabalar ben 16 yaşındayım 1.67 boyunda 59 kiloyum bu diyeti uygulamak istiyorum.Acaba bu diyeti deneyenler var mı nasıl sonuçlar aldınız paylaşır mısınız
Diyeti şöyle özetleyebiliriz
sabah ve istediğimiz bir öğünde nestle nesfit 5 kaşık 1 litre yağsız yada yarım yağlı süt olmak üzere yiyoruz geri kalan öğündede sebze salata yememiz gerekiyor bide egzersiz programı var uygulayanlar deneyimlerini paylaşır mısınız :)

Ben de 16 yaşındayım. Yatılı okuyorum. Okuldayken sabah kahvaltıda ve aksam yagsız sütle birlikte icmistim.

Sabah nestle
öğlen kuru fasulye pilav/ıspanak/makarna tarzı yurt yemekleri
okuldan gelince meyve
akşam nestle

bu süre içerisinde tatlı yemedim. Bide bu yazdıklarım dısında bi sey yemedim. Ekmeği kestim. Öğlen yemeklerinde de pilav makarna gibi yemekler oldugunda azar azar aldım. Yaklasık 2 bucuk kilo vermistim, ama bırakınca geri aldım. Bence sürekli aynı program olmaması gerekiyor. Sıkıcı yani sabah aksam nestle. Su anda arada bi nestle yiyorum spor yapıyorum ekmek yemiyorum ve yediklerime dikkat ediyorum. 2 haftada vermesem de yavas yavas kilo veriyorum. =)

canım ben bu şekilde denemedim ama şöyle beslendim. sabahları 1 porsiyon nesfit yağsız süt ile. şekeri tamamen kestim.çayı falan şekersiz içiyorum artık. arada çikolata falan yiyorum tabi. öğlen hafif yağlı yemekler yapıyorum kendime. mesela mantar sote gibi ama 1 yemek kaşığı kadar zeytinyağı koyuyorum. akşamları da yine hafifi yemeğin yanına ağırlıklı olarak salata yiyorum. bu şekilde 4 ayda 62 kilodan 49a düştüm şu an. tabi egzersizler ve yüzmeyi de unutmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…