• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nestle nesfit 14 gün programı yapıyoruz hadi gelin

konuyu önce açmıştım nesfiti yapamadım ama ekmeği kererek 63.3 üm bugünn

mrb 62.5 ile yeniden gedim tekrardan nestle nesfitimize start verdik hadi hayırlısı bakalım her sabah tartılıp yazacağım sporada gidiyorum başladım kızlar birde günde 1 saat yürüyecem 59u görürüm inşallah artıkk

sabah 1 kase nesfit

ara: 1 bardak ısırgan çayı

öğle:1 kase nesfit

ara: 1 telmpeynir yarım elma

akşam:
2 tabak pataatesli tavuk çorbası (hastane işi)
yoğurt
yarım dilim çavdar ekmeği

ara
3 bardak çay 1 avuç karışık kuruyemiş

canım bende elma dıyetıyle bır haftada 3.5 kılo verdım suanda ew temızlıgıtle falan ugrasıyorum temizlıgım bıttıkten sonra bende nestle nesfit e basllıycam aldım evde suan :1:

canım bende elma dıyetıyle bır haftada 3.5 kılo verdım suanda ew temızlıgıtle falan ugrasıyorum temizlıgım bıttıkten sonra bende nestle nesfit e basllıycam aldım evde suan :1:

elma diyetini bende yapmıştım 3 yıl önce baya incelmiştim ama o zaman çalışıodum yemek aramıyodum şimdi gözüm almıyor nesfitin tadına bayılıyorumm

sabah kilom 62.2 idi regli dönemim geldi şişliğim var

menümü yazayım
sabah 1 yumurta haşlanmış

öğle 1 kase nestle nesfit

akşam 1 tabak fırında tavuklu patates 1 bardak şalgam suyu

ara 2 kupa çay bir avuç yer fıstığı

belki gece 1 bardak süt içerim nesft katıp acıkırsam bilemedim

elma diyetini bende yapmıştım 3 yıl önce baya incelmiştim ama o zaman çalışıodum yemek aramıyodum şimdi gözüm almıyor nesfitin tadına bayılıyorumm

Ewet cok guzel tadi var gercekten .. bnm kilom senden bayag fazla sekerim 83 tum suan 79.5 :( daha cok yol kat etmem lazimmmm

Bu diyeti hala yapan ve sonuç alan var mı ?

Back
X