- 23 Temmuz 2019
- 3
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi Sarracenia
-
Ya çok teşekkür ederim cidden o kadar faydalı oluyor mu? burda pek güzel yorumlar görmedimBen Neslim Hanıma gittim ve çok memnun kaldım çatlaklarımı 3 seansta kapattık ve çok güler yüzlü ekiple karşılaşıyorsunuz memnun kalırsın gitmeni tavsiye ederim canım
Herkes atıp tutuyor binlerce tedavi yöntemi mevcut piyasada malum çöpe atacak paramız yok.İlk görüşme olarak merkezlerine gittim randevusuz ayrıca muayene ücreti falanda yok. Gayet ilgililer olabilecek şeyleri başta söylüyorlar olmayacak bi şeye iddia etme gibi bi tavırları yok için rahatlıyor.Neyse iki haftalık bir süreçten sonra karar verdim ve gittim,3 ayrı bölgemden çatlak işlemi gördüm uzmanın her dediğini harfiyen uyguladım bir ay sonra kontrole gittim ztn gözle görülür bi iyileşme olmuştu.Şuanda zaten çok memnunumYa çok teşekkür ederim cidden o kadar faydalı oluyor mu? burda pek güzel yorumlar görmedim
Tavsiyen için teşekkür ederim canım ben gidip bir muayene olyım canımHerkes atıp tutuyor binlerce tedavi yöntemi mevcut piyasada malum çöpe atacak paramız yok.İlk görüşme olarak merkezlerine gittim randevusuz ayrıca muayene ücreti falanda yok. Gayet ilgililer olabilecek şeyleri başta söylüyorlar olmayacak bi şeye iddia etme gibi bi tavırları yok için rahatlıyor.Neyse iki haftalık bir süreçten sonra karar verdim ve gittim,3 ayrı bölgemden çatlak işlemi gördüm uzmanın her dediğini harfiyen uyguladım bir ay sonra kontrole gittim ztn gözle görülür bi iyileşme olmuştu.Şuanda zaten çok memnunum
Herkes atıp tutuyor binlerce tedavi yöntemi mevcut piyasada malum çöpe atacak paramız yok.İlk görüşme olarak merkezlerine gittim randevusuz ayrıca muayene ücreti falanda yok. Gayet ilgililer olabilecek şeyleri başta söylüyorlar olmayacak bi şeye iddia etme gibi bi tavırları yok için rahatlıyor.Neyse iki haftalık bir süreçten sonra karar verdim ve gittim,3 ayrı bölgemden çatlak işlemi gördüm uzmanın her dediğini harfiyen uyguladım bir ay sonra kontrole gittim ztn gözle görülür bi iyileşme olmuştu.Şuanda zaten çok memnunum
Tavsiyen için teşekkür ederim canım ben gidip bir muayene olyım canım
Merhaba! Sen yaptırdın mı?Merhaba Lipones yaptiran varmi aranizda ogrenebilirmiyim
Sadece çatlak tedavisi mi? Ben bir resim gördüm kolları yarıya inmişti. Resmen erimiş gibiydi. Zayıflama için yarıyor mu gerçekten inceldiniz miYa çok teşekkür ederim cidden o kadar faydalı oluyor mu? burda pek güzel yorumlar görmedim
Gittiniz mi sonuç aldınız mı acaba
benim sadece biodermogenesinden umudum var ama o da cok pahalı siz yaptırtınız mı birşeylerGeçmişteki yazıları okursan gidenler pişman sonuç falan almamışlar.
Bende az var ergenlik döneminde oluşmuştu. Bi şey yaptırmadım çünkü daha sonuç alabilen görmedim. Benim anladığım ilk başta gider gibi oluyor sonra geri geliyor geneli böyle yazmış. Dövme ile kapatıyorlar yaptırsam onu yaptırırım herhaldebenim sadece biodermogenesinden umudum var ama o da cok pahalı siz yaptırtınız mı birşeyler
Benim göğüs ve bacaklarda korkunç şekilde çatlaklarım var, uzun zamandır araştırıyorum, bu uğurda pek çok tedaviyi denemiş, inanılmaz paralar dökmüş ve sonuca ulaşamamış insanlarla konuştum. Galiba en doğrusu kapatıcı dövme yaptırmak. Benim anladığım kadarıyla oradaki deri alt tabakalara kadar büyük bir hasar alıyor ve bunu şu anki modern tıp tedavi edecek bi çözüm bulamadı.demek ki sizin az ben de fazlasıyla var benı ve hayatımı kısıtlıyor barısamadım çatlaklarımla tesekkürler yorumunuz için.
Aynen kesinlikle.Şahsen önermiyorum. Sayfalarında paylaştığı öncesi/sonrası ve diğer sonuçlar ona ait değil, yurtdışında ki profesyonellerin fotoğraflarını alıp kendi eseriymiş gibi paylaşıyor. Konuşma şeklinden bahsetmiyorum bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?