Neslihan Atagül

VivaLaJuicy

KIZIM❤️
Pro Üye
20 Şubat 2010
32.891
6.248
448
Neslihan Atagül (d. 20 Ağustos 1992), Türk sinema ve dizi oyuncusudur.

Annesi Rus, babası Türk.
Dikkat çekici bir kız. Farklı.
Beğeniyorum.
Sadece tipiyle değil tavırları ve fikirleri de hoşuma gidiyor.

Son düzenleme:
gerçekten de çok saf bi güzelliği var... artık ekranlarda saf ve masum insanlara hasret kalındı.. kaşları ne kadar da doğal... ilk gördüğümde benimde hoşuma gitmişti bu kız...

Galiba bu kızı bir tek ben beğenmiyorum.Değişik bir tip o kadar fox da bir dizide başrol oynayacak sanırım başrol tipi yok bu kızda bana göre ışığı yok. he ama oyunculuğu Araf filminde çok iyiydi.

Galiba bu kızı bir tek ben beğenmiyorum.Değişik bir tip o kadar fox da bir dizide başrol oynayacak sanırım başrol tipi yok bu kızda bana göre ışığı yok. he ama oyunculuğu Araf filminde çok iyiydi.

ben de varım
ama benim bu kızı beğenmemek değil, renkli göz bana hep itici geliyor o yüzden hoşuma gitmiyor.

Bu tip göz yapıları hiç hoşuma gitmiyor ne yazık ki, kapalı göz yapısı yani, erkeksi geliyor, uzakdoğuda bu tip gözyapısını değiştirmek için yapılan ameliyatlar çok yaygın kadınlar arasında, ama nedense onların o değişik uzakdoğulu yüz yapılarına bu tip gözü yakıştırıyorum çok gerekli gelmiyor ameliyat olmaları ama diğerlerine yakıştıramıyorum erkeksi geliyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…