- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
- Konu Sahibi themis1990
-
bacım sevgili diyon da, kocası olan bile sevişiyor :)
hatta çoluk çocuğu olan da :)
sonra basında haber çıkınca da 'ama ben bir anneyimmmm'
he oldu tamam
onun bilincindeysen o zaman ona göre davran dimi
aynen ben de öyle düşünüyorumBu kız sadece bana mı çok itici geliyor
Kendisini görünce hala ergenlikte olduğu hissini uyandırıyor bende.
Hiç olgun bir görünüşü yok nedense.
geçen gün nuri alçonun bir röportajını okudum.Aynen öyle valla anneysen eğer ona göre davranacaksın, davranmıyorsan da sana gelen eleştirilere gözünü yumacaksın..ha sevgili ha koca sonuçta ikisi de aynı kapıya çıkmıyor muiki türlüsünde de rol gereği bile sevişmeleri çok saçma..kaldı ki hep görüyoruz dizilerde rol gereği öpüşüp sonra birbiriyle çıkanları, demek ki pekte rol gereği kalmıyor bu işler
aynen ben de öyle düşünüyorum
soyunsa nolucakki kız çocuğu gibi bence vücudu
doğru demiş adamgeçen gün nuri alçonun bir röportajını okudum.
muhabir soruyor, sevişme sahneslerinde bişey hissediyormuydunuz?
alço da diyorki, tabiki hissediyorduk, herkes hisseder, hissetmiyorum diyen yalan söyler dedi
Karşında Burak Ozcivit olunca tabii ki sevisirsin.
Burhan Altıntop olsunda seviş bakiyim.
Gece gece ne guldum su mesaja
Biraz canim sıkkındı. Cok iyi geldi. Allah seni de guldursun
cok guzel bir filmdi icim cikmisti aglarkensenden bana kalan filminde cok sevdim bu kızı
3 defa izledim pespesecok guzel bir filmdi icim cikmisti aglarken
cok guzel bir filmdi icim cikmisti aglarken
merak ettim izlemek isterim ama o filmdede soyunurum sevişirim modundaysa ona göre söyleyin hiç izlemekle zamanımı kaybetmiyim3 defa izledim pespese
yok soyunup sevişmiyor hasta bir kızı canlandırıyor acıklı bir film ekin koçla başroldemerak ettim izlemek isterim ama o filmdede soyunurum sevişirim modundaysa ona göre söyleyin hiç izlemekle zamanımı kaybetmiyim
yok soyunup sevişmiyor hasta bir kızı canlandırıyor acıklı bir film ekin koçla başrolde
evet o filmde ikisi oynadı ekin zaten harikaydı kızda fena rol yapmıyordu bu kızın oyunculuğunu inandırıcı buluyorum ağlaması ve acı çekmesiniAy ekin koçla da mı oynamış şanslı zilli ya
öpüşme var o kadar zaten liselilerin aşkını anlatiyomerak ettim izlemek isterim ama o filmdede soyunurum sevişirim modundaysa ona göre söyleyin hiç izlemekle zamanımı kaybetmiyim
yok yok aksine cok masum bir aski anlatiyormerak ettim izlemek isterim ama o filmdede soyunurum sevişirim modundaysa ona göre söyleyin hiç izlemekle zamanımı kaybetmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?