• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neslihan Atagül: Soyunurum, sevişirim...

bacım sevgili diyon da, kocası olan bile sevişiyor :)
hatta çoluk çocuğu olan da :)
sonra basında haber çıkınca da 'ama ben bir anneyimmmm'
he oldu tamam
onun bilincindeysen o zaman ona göre davran dimi

Aynen öyle valla anneysen eğer ona göre davranacaksın, davranmıyorsan da sana gelen eleştirilere gözünü yumacaksın..ha sevgili ha koca sonuçta ikisi de aynı kapıya çıkmıyor mu :KK53: iki türlüsünde de rol gereği bile sevişmeleri çok saçma..kaldı ki hep görüyoruz dizilerde rol gereği öpüşüp sonra birbiriyle çıkanları, demek ki pekte rol gereği kalmıyor bu işler :KK53:

Aynen öyle valla anneysen eğer ona göre davranacaksın, davranmıyorsan da sana gelen eleştirilere gözünü yumacaksın..ha sevgili ha koca sonuçta ikisi de aynı kapıya çıkmıyor mu :KK53: iki türlüsünde de rol gereği bile sevişmeleri çok saçma..kaldı ki hep görüyoruz dizilerde rol gereği öpüşüp sonra birbiriyle çıkanları, demek ki pekte rol gereği kalmıyor bu işler :KK53:
geçen gün nuri alçonun bir röportajını okudum.
muhabir soruyor, sevişme sahneslerinde bişey hissediyormuydunuz?
alço da diyorki, tabiki hissediyorduk, herkes hisseder, hissetmiyorum diyen yalan söyler dedi

Bence bu kız sırtını birine dayadı da kime dayadı bilmiyorum. Başka türlü bu kadar şişirilmesi böyle oyuncularla başrollerde oynaması mümkün değil bu tiple.

bu kız gerçekten çok itici,
ayrıca bu sevişme sahneleri tv de çıkınca ben utanıp kaçacak yer ararım evde eğer annem babam varsa.. evet annemle ikimiz tv izlerken bile sevişme sahnesi çıksa ya odadan çıkarım ya hemen kanal değiştiririm, bu kızlar bu sahnelerde oynayıp bir de nasıl izliyorlar.. ilerde çoluğu çocuğu izleyecek .. ne bileyim ya

Önemli olan meme, popo açmadan gündemde kalabilmek.. Aklıma ilk Adele geldi, kadının tek gösterdiği şey sesi ve sadece bununla Lady Gaga'ymış, Beyonce'ymiş, Rihanna'ymış hepsini solluyor.

Güzel kız ama normal standartlarda basrol havası yok.Ama yetenekli kız ben beğeniyorum evet Su an küçük yüzü uygun değil o rollere ama ileride çok duyucaz adını bence
Ekin koclada yakıştı gayet.

Back