• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neslihan Atagül: Soyunurum, sevişirim...

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.362
598
34
Star TV’deki ‘Kara Sevda’nın yıldızı Neslihan Atagül “Kamera önünde öpüşmeye, soyunmaya, sevişmeye karşı değilim. Öyle kurallarım yok. Senaryo ne diyorsa, ne gerekiyorsa onu en iyi şekilde yaparım. Ama teşhircilik de yapmam” dedi.
758864.jpg

Neslihan Atagül dizideki öpüşme sahneleri ve seksi kıyafetleriyle dikkat çekiyor.

23 yaşındaki Atagül şu şıralar Burak Özçivit'le 'Kara Sevda' dizisnde başrolü paylaşıyor.
5642e3cac03c0e6838bc378c.jpg

Benim anlamadığım sevgilisi olan biri nasıl rol gereği bile olsa sevişebiliyor yahu:KK57: Oyunculuğunda bir sınırı var yani..:KK14:

keşke yaprak dökümündeki küçük kız olarak kalsaydı hep, orda masumdu biz onu hep masum olarak hatırlasaydık :KK12:

Benim anlamadığım sevgilisi olan biri nasıl rol gereği bile olsa sevişebiliyor yahu:KK57: Oyunculuğunda bir sınırı var yani..:KK14:
araya yastık koyuyolar ya :KK70:

Yazık yaa hic bir büyüğü bu kizi uyarmiyor yapma etme kizim google denen bisey var ileride çocukların acar okur görür demiyor mu yaa demiyorsa ben diyeyim:cool:

senden bana kalan filminde cok sevdim bu kızı

Valla dizide rahatça hareket edip oyunculuk sergilesem o diziyi ailem izlese diye düşünür mideme otururdu heralde

bacım sevgili diyon da, kocası olan bile sevişiyor :)
hatta çoluk çocuğu olan da :)
sonra basında haber çıkınca da 'ama ben bir anneyimmmm'
he oldu tamam
onun bilincindeysen o zaman ona göre davran dimi

Back