Nişan Nesli geri sayımı başlatıı =) Tarih 16 Haziran 2013

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

nes_li

Ömrümün sahibi
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
518
12
118
Hanımlar istemeydi sözdü bohçaydı derken nişan salonumu da tuttum hayırlısı ile Haziranda yapıyoruz.Bi kaç şeyi aklımda planladım ama ya yetişmezse dediklerimde yok değil.Kııyafet için bir model ve mode evi yok aklmda İstanbul avrupa da önerebileceğiniz moda evi var mıı yardımlarınızı bekliyorum

Saygılarımla

hayırlısı olsun canım bende yer bakıyorum :) 6 eylül e bulabilrsem, o gün olmasa o hafta içine bakıyorum. İzmirde olsan yardımcı olurdum muhakkak :) bu arada ne kadara tuttun salonu

hayırlısı olsun canım inşallah her şey gönlünce olur. Ya ben çok geç kaldım heralde benim de haziran ilk haftası olucak ama ne yer ne kıyafet daha belli değil

hayırlısı olsun canım bende yer bakıyorum :) 6 eylül e bulabilrsem, o gün olmasa o hafta içine bakıyorum. İzmirde olsan yardımcı olurdum muhakkak :) bu arada ne kadara tuttun salonu

Teşekkür ederim canm sennde hayırlısı olur inşallah 2.750 tuttm salonu Haziran ayında fiyatlar biraz fazla bende bulunca tuttumm =) Model olarakta önerebileceğin varsa fikir almak isterm cnm

öncelikle hayırlısı olsun inşl mutlu olursun . bakırköyde paris moda evi var kumaşı dikimi kalitesi bence çok güzel 4 arkadaşım gelinlikğini, nişanlığını orda diktirdi bende orda diktiriyorum yani tavsiye edeceğim bi yer.

Çok teşekkür ederim dikkate alacağım çok kararsız kaldm

Fatih Roze moda evi, güzel bi tercih olur bu konuda... Benimde 19 mayısta var son bikaç günüm :)))

Selam canım, hayırlısı olsun şimdiden..=) Ben kıyafetimi Bakırköy'de Narin Moda Evinden aldım.Çokta beğenerek içime sinerek aldım.Bakırköyde Carousel'in hemen karşısında..=)

Merhaba kızlaaarr )((

Hepinze fikirlernz için teşekkür ederm yoğunluğumdan dolayı uzun süredir bakamıyordum konularaa...hepimiz için hayırlısı olsun inşşş =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…