• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nesfitler gerçekten masum mu???

cuburcu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
31
0
86
Afyon
arkadaşlar ben bir köyde çalışıyorum. bunun için öğle araları yemek yiyecek bi yer yok köyümde. bende öğle araları sürekli elimde poşetler ve her gün ne götüreceğim diye düşünmekten bıktığım için nestle götürmeye karar verdim..ama bilemiyorum ne kadar sağlıklı...ayrıca kilo problemimde var. yaptığım ne kadar doğru ... 1-2 aydır yapıyorum ve faydasınıda göremedim doğrusu.... eğer bu konuda bilginiz varsa ve yardımcı olursanınz sevinirim...

arkadaşlar ben bir köyde çalışıyorum. bunun için öğle araları yemek yiyecek bi yer yok köyümde. bende öğle araları sürekli elimde poşetler ve her gün ne götüreceğim diye düşünmekten bıktığım için nestle götürmeye karar verdim..ama bilemiyorum ne kadar sağlıklı...ayrıca kilo problemimde var. yaptığım ne kadar doğru ... 1-2 aydır yapıyorum ve faydasınıda göremedim doğrusu.... eğer bu konuda bilginiz varsa ve yardımcı olursanınz sevinirim...

bence hiçte masum değil,

100 gr da 76 g karbonhidrat var, 17 gr şeker var hem şeker hem karbondirat tahıldan geldiği için hiçbir doygunluk vermediği gibi insanı hemen açıktırıyo çünkü glisemik indexi çok yüksek, hemen akabinde acıkıyosun tabii
içinde koruyucu maddelerde cabası glukoz şurubu gibi zararlı şekerler var ayrıca mısır var, büyük firmalar mısırı abd den alıyo ve abd gdosuz mısır yok. yüksek sodyumda cabası, extra zarar
külliyen zarar yani
bence kalınca bi beyaz beyaz peynirle tam ekmekten tost yapsan daha doyurucu olur, glisemik indexi düşük olur, daha karlı, kilo problemin varsa o kalınca peyniri tek başına ekmeksiz ye

Son düzenleme:
bence hiçte masum değil,

100 gr da 76 g karbonhidrat var, 17 gr şeker var hem şeker hem karbondirat tahıldan geldiği için hiçbir doygunluk vermediği gibi insanı hemen açıktırıyo çünkü glisemik indexi çok yüksek, hemen akabinde acıkıyosun tabii
içinde koruyucu maddelerde cabası glukoz şurubu gibi zararlı şekerler var ayrıca mısır var, büyük firmalar mısırı abd den alıyo ve abd gdosuz mısır yok. Yüksek sodyumda cabası, extra zarar
külliyen zarar yani
bence kalınca bi beyaz beyaz peynirle tam ekmekten tost yapsan daha doyurucu olur, glisemik indexi düşük olur, daha karlı, kilo problemin varsa o kalınca peyniri tek başına ekmeksiz ye

:46::46::46::46:çok güzel bir tespit tebrikler.......
Bunlar kilo verdirmez insana sadece metosunu ve saglıgını bozar...
Illa nesfit tarzı yiycekseniz katkısız yulaf ezmesini deneyim ...

Son düzenleme:
ben 2 haftada 5 kilo vermiştim valla sonrada kendimi korudum geri almadım.

aslında nesfit yemek mantıksızda geliyor bir yandan da .. çünkü gıda anlamında bişey almıyoruz sadece krnımızı doyuruyomuş gibi yapıyo ama doyurmuyo.. ama en sevdiğim yanı süt içmesi. çünkü ben normalde süt içen biri değilimdir. çok teşekkürler arkadaşlar ilginiz için...

Back
X