- Konu Sahibi cengelliigne
Allah kolaylık versin canım çok az kalmış düğünün al al bitmiyo bilirim ben de bitiremedim hepsi çok güzel ağız tadıyla kullan![]()
sağol canım aminn hepimiz mutlulukla kullanalım cicilerimizi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kolaylık versin canım çok az kalmış düğünün al al bitmiyo bilirim ben de bitiremedim hepsi çok güzel ağız tadıyla kullan![]()
tatlım çok cici şeyler almışsın güle güle kullan
hepsi çok güzel güle güle kullan![]()
Kuzum gule.gule kullan dugun yaklasti heyecan yukseldi benim de balayi icin almam gerekenler var ekdik bitmiyor hic.yaa![]()
sorma tatlım, zaman azaldıkça eksikler çıkıyor. ben artık bıraktım, kalan kalsın dedim. çok yorulduk artık ikimiz dehalıları alamadık düğünden sonraya bıraktık napalım :) balayı da ayrı bi olay ya, tamam çok eğlenceli, zevkli ama vakit kısıtlı olunca ne alırsak alalım yeter ki bi iş bitisin diye düşünüyor insan :)
Canım seninle aynı durumdayız biz de halılar düğünden sonra alacağız. Para da bitti işyerinde sorunlar çıktı. Bırakacağım haftaya büyük ihtimal ama mutluluğumuzu engelleyemez bunlar çalışana iş çok. Balayindan sonra isler bekler. Birdahaki bayrami eslerimizle geçireceğiz![]()
aa kötü olmuş canım. ama sen zaten istanbula yerleşeceksin iş yerinden ayrılmayacak mıydın? ben de işsizim, düğünden sonra iş aramaya başlıycam. inşallah güzel işler buluruz, ben bu konuda korkuyorum biraz
bizimki yarın geliyor bu bayramı bizde geçiricez nası olcak bakalım :))
Canım ben istanbulda devam edecektim ana şimdi ayrılıyorum inanıyorum ki istanbulda bulacağız. Şimdi hiçbirşeyi takmamamiz lazim. bu günler birdaha geri gelmez ama iş bulunur. Bayramda istanbulda kalacak kenan eşya yerleştiriyor bugün beyaz eşya eşyaları monte ettirdi. Kapımızı tamir etmişev erkeği olma yolunda adımlar atıyor
![]()
tüm aldıklarını mutlulukla kullanmak nasip olsun canım![]()