• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neşeli'nin çeyizi için seçtikleri :)

Allah kolaylık versin canım çok az kalmış düğünün al al bitmiyo bilirim ben de bitiremedim hepsi çok güzel ağız tadıyla kullan :16:

sağol canım aminn hepimiz mutlulukla kullanalım cicilerimizi :16: evet 48 gün kaldı nasıl yetişicez bilemiyorum. düşünülmesi gereken o kadar çok şey var ki... detaylar detaylarrr... senin ne zaman tarih belli mi?

$OZDILEK-PLAJ-HAVLUSU-NICE-COLOR-RESIT__59857830_1.webp$dagihavlu.webp$1000103765_1.webp$1000100544_1.webp$1430_buyuk.webp$k36_big.webp $07082012666.webp

son günlerde aldıklarımızz. hep eve hep eve biraz da kendimize alalımm dimi ama balayı hazırlıkları :17:

Kuzum gule.gule kullan dugun yaklasti heyecan yukseldi benim de balayi icin almam gerekenler var ekdik bitmiyor hic.yaa ;)

sorma tatlım, zaman azaldıkça eksikler çıkıyor. ben artık bıraktım, kalan kalsın dedim. çok yorulduk artık ikimiz de :( halıları alamadık düğünden sonraya bıraktık napalım :) balayı da ayrı bi olay ya, tamam çok eğlenceli, zevkli ama vakit kısıtlı olunca ne alırsak alalım yeter ki bi iş bitisin diye düşünüyor insan :)

sorma tatlım, zaman azaldıkça eksikler çıkıyor. ben artık bıraktım, kalan kalsın dedim. çok yorulduk artık ikimiz de :( halıları alamadık düğünden sonraya bıraktık napalım :) balayı da ayrı bi olay ya, tamam çok eğlenceli, zevkli ama vakit kısıtlı olunca ne alırsak alalım yeter ki bi iş bitisin diye düşünüyor insan :)

Canım seninle aynı durumdayız biz de halılar düğünden sonra alacağız. Para da bitti işyerinde sorunlar çıktı. Bırakacağım haftaya büyük ihtimal ama mutluluğumuzu engelleyemez bunlar çalışana iş çok. Balayindan sonra isler bekler. Birdahaki bayrami eslerimizle geçireceğiz ;)

Canım seninle aynı durumdayız biz de halılar düğünden sonra alacağız. Para da bitti işyerinde sorunlar çıktı. Bırakacağım haftaya büyük ihtimal ama mutluluğumuzu engelleyemez bunlar çalışana iş çok. Balayindan sonra isler bekler. Birdahaki bayrami eslerimizle geçireceğiz ;)

aa kötü olmuş canım. ama sen zaten istanbula yerleşeceksin iş yerinden ayrılmayacak mıydın? ben de işsizim, düğünden sonra iş aramaya başlıycam. inşallah güzel işler buluruz, ben bu konuda korkuyorum biraz :(
bizimki yarın geliyor bu bayramı bizde geçiricez nası olcak bakalım :))

aa kötü olmuş canım. ama sen zaten istanbula yerleşeceksin iş yerinden ayrılmayacak mıydın? ben de işsizim, düğünden sonra iş aramaya başlıycam. inşallah güzel işler buluruz, ben bu konuda korkuyorum biraz :(
bizimki yarın geliyor bu bayramı bizde geçiricez nası olcak bakalım :))

Canım ben istanbulda devam edecektim ana şimdi ayrılıyorum inanıyorum ki istanbulda bulacağız. Şimdi hiçbirşeyi takmamamiz lazim. bu günler birdaha geri gelmez ama iş bulunur. Bayramda istanbulda kalacak kenan eşya yerleştiriyor bugün beyaz eşya eşyaları monte ettirdi. Kapımızı tamir etmiş ;) ev erkeği olma yolunda adımlar atıyor ;)

Canım ben istanbulda devam edecektim ana şimdi ayrılıyorum inanıyorum ki istanbulda bulacağız. Şimdi hiçbirşeyi takmamamiz lazim. bu günler birdaha geri gelmez ama iş bulunur. Bayramda istanbulda kalacak kenan eşya yerleştiriyor bugün beyaz eşya eşyaları monte ettirdi. Kapımızı tamir etmiş ;) ev erkeği olma yolunda adımlar atıyor ;)

oooo, güzeeel. kenanı takdir ettim :) bayramın kutlu olsun bu arada canım. herkese sevdikleriyle nice mutlu, sağlıklı bayramlar diliyorumm :118:

yemek masamı dekore edemiyorum bi türlü. Şamdan,çiçek, amerikan servis... Evdekileri beğenmiyorum yemek takımım görseldekinin aynısı. Ne tür bi dekor yapabilirim masama? Gümüş rengi şamdanlar mı almalıyım yada uçuk pembe masa örtüsü ve ortaya minik pembe çiçekler mi alsam :ssz:
$image.webp. $image.webp

Son düzenleme:
Back
X