Kekler - Pastalar Neşeli Köstebek Pastalar

Elhan

Nirvana
Pro Üye
16 Mart 2008
45.892
224.245
1.123
Antalya
Merhaba Hanımlar,
Yarışmamızın son haftasında sizlere porsiyonluk Labneli köstebek pasta yaptım. :KK68:
Malzemeler
KEK İÇİN
🌹 Üç yumurta
🌹 Bir su bardağı sıvı yağ
🌹 Bir su bardağı şeker
🌹 İki su bardağı un
🌹 Bir çay bardağı süt
🌹 Bir paket kabartma tozu
🌹 Bir vanillin
🌹 Üç kaşık kakao
KREMASI İÇİN
🌹 Üç su bardağı süt
🌹 İki paket krem şanti
🌹 İki yemek kaşığı labne
🌹 Çikolata parçacıkları
YAPILIŞI
Bu sefer fotoğraflarla anlatmak istiyorum. Takildiginiz bir yer olursa gönül rahatlığıyla sorabilirsiniz hemen cevaplarım. Yapacak olanlara afiyet olsun. :kk77:
IMAG3183.webp

IMAG3184.webp
IMAG3185.webp
IMAG3186.webp
IMAG3188.webp
IMAG3189.webp
IMAG3190.webp
IMAG3191.webp

Kek Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede 20 dakika pişti.
IMAG3192.webp
IMAG3194.webp

Kremalari bir bucuk yemek kaşığı kekin üzerine koyduktan sonra kalan kısımları elimizle ufalayip kekin üzerine çok bastırmadan serperek yapıştırıyoruz.
Daha sonra istediğiniz gibi susleyebilirsiniz. Ben imocili yaptim. :confused:

IMAG3196.webp

IMAG3198.webp
IMAG3201.webp
IMAG3203.webp
IMAG3205.webp

Ablacım ellerine sağlık çok tatlı olmuşlar:KK200:Yarışmada bol şans diliyorum:KK60::KK36:
Yetiştiremeyeceğim diye çok korktum nevrestecim. Dün yapacaktım aslında ama yaşadığımız olumsuzluklardan bir türlü başına gecemedim. :KK57: Çok teşekkür ederim. Dört haftayı da tamamlamak nasip oldu.
Elinize saglik cok neseli 😃
Torunlarım dünyaya gelsin bol bol yapacağım inşallah. Teşekkür ederim canım. Arkadaşlarınkilere henüz tam anlamıyla bakamadım birazdan ziyarete başlayacağım inşallah. :KK68:
Aradaki o tek üzgün ben😂😂
Ellerine sağlık ablacım çok güzel olmuş başarılar 😘
Teşekkür ederim kukrimim. Rabbim her daim yüzünü güldürsün. :KK68:
Ablaciiiiim çok sevimliler amaa ya 😍beni yee diyorlar acaba kaldimiiiiiii:KK22:
Kalmaz mi iki lokmalık canları var ama evde yiyecek fazla kimse yok...bir pencere açılsa da pericime ham yaptırsam keşke :kk77:
Ellerine sağlık abla. Yarışmada başarılar dilerim 😍
Cantanem çok teşekkür ederim tatlım. :KK68::KK200: İnşallah...

Ben o köstebekleri yerim ama 😍Ellerine sağlık canım benim,bol şanslar :KK60:

Ben o köstebekleri yerim ama 😍Ellerine sağlık canım benim,bol şanslar :KK60:
Jennam güzel hemşom. O köstebekcikler de senin tarafından yenmeyi şeref sayarlar. :KK60:
Sunum çok hoş yemedin inş 😊
Hippocum bi tanesinin üzerine toprak atamadım açıkta kaldı :oops:şunun tadına bir bakayım ziyan olmasın dedim. :ıslık:Kendim yaptım diye söylemiyorum pet tatlıydı :confused:
Köstebek neşeli sahibi neşeli 😍yerim onların ağzını 🤣🤣🤣 ellerine sağlık abla basarilar dilerim 🥰😘👌
Canfebim çok teşekkür ederim kuzum...:KK60:Neşeli günlerin olsun senin de :dua:

Jennam güzel hemşom. O köstebekcikler de senin tarafından yenmeyi şeref sayarlar. :KK60:
Hippocum bi tanesinin üzerine toprak atamadım açıkta kaldı :oops:şunun tadına bir bakayım ziyan olmasın dedim. :ıslık:Kendim yaptım diye söylemiyorum pet tatlıydı :confused:
Bende diyorum neye üzüldü :KK70: takıma yazsam mı üstüne toprak atsalar :rolleyes:

Çok tatlısın hemşom,çok teşekkür ederim❤♥️O şeref bana ait :KK60:

Çoookkk şirin olmuşlar elhancım,ellerine kollarına sağlık😍 porsiyonluk oluşu muhteşem 🥰
Kızım bu tarifi istiyordu,kim aldı acaba diye düşündük.yabancıya gitmemiş bari 😂
Başarılar diliyorum canım benim 😘

Çoookkk şirin olmuşlar elhancım,ellerine kollarına sağlık😍 porsiyonluk oluşu muhteşem 🥰
Kızım bu tarifi istiyordu,kim aldı acaba diye düşündük.yabancıya gitmemiş bari 😂
Başarılar diliyorum canım benim 😘
Teşekkür ederim Elaliscim yapımı çok keyifli. :KK60:
Kızının bu tarifi de çok güzel inşallah şansı bol olur. :KK200:

Back
X