• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama nescafe/sütlükahve rengi!!!

kareligomlek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
66
3
98
İstanbul
kızlar ya ben saçımın uçlarını bu kremsi bejsi bi renk yapmak istiyorum böyle sütlü kahve renginde. nasıl başarabilirim bunu hangi boyaları karıştırsam tutar bu renk :59:

:) böyle hani içtiğimiz nescafe var ya o renkten istiyorum hani köpüğü de olur ya onun böyle krem rengimsi böyle soft bi renk=) o söylediğin markayı nerden bulabilirim

voıla nın yenı serısı buzlu kahve 5.1 tam dedıgın renk cıkıo kutudakınden cok daha acık oluyo cnm

eskiden bende aynen bu şekilde tarif ederdim,isterdim o rengi ama bulamamıştım,bir fikir oluşuyor bende ama oldukça açık bir saç rengi üzerine anca tutturulur o tarz renkler,herhangi küllü bir kahve veya soft bir kahve boyanın içine üçte bir oranında fildişi rengi veya küllü platin diye düşünüyorum,direkt boya olarak "acme color 114" ve "henna plus 7.54" te sütlü kahve olarak geçiyor ama yine açık renk üzerine yapılmalı bence ve markalardan yanada yorum yapamıyorum denemedim çünkü

Son düzenleme:
kızlar ya ben saçımın uçlarını bu kremsi bejsi bi renk yapmak istiyorum böyle sütlü kahve renginde. nasıl başarabilirim bunu hangi boyaları karıştırsam tutar bu renk :59:

cnm dedgn renk bu tonlardamı

Eklentiler

• $NaturalColors10CACIKKULLUSARI.jpg
    $NaturalColors10CACIKKULLUSARI.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 896
ayy o nescafe rengi benimde uzun zamandır istediğim bi renk ama bir türlü tutturamadım kuaförde anlamıyor çok farklı bi renk çıkarıyor. Sen eğer bulursan ve tutturursan mutlaka paylaş burda canım.

igoranın sandre diye bir tonu var.yani bej anlamındaymış.
bu renk o renk sanırım:)
ama pek bulunabilen bir marka değil.

ah bir fırsat bulupta çıkabilsem alacağım boya karıştırıp uygulayacağım ama :84: yarın almaya çalışır pztsi uygularım yazarım sonuçları , evde kaynak artıklarım var :1:, onları kobay olarak kullanacağım:9: bari işe yaramış olurlar böylelikle

Son düzenleme:
Back