Merhebe kızlar, bende 5 hafta 5 günlük hamileyim. 2 gün oldu hamile olduğumu öğreneli. Ve Cildimde sigaradan alerji olduğu için cilt doktorunun verdiği Nerisona C kremini yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Yani bu kremi kullanmayı bırakalı 2 gün oldu. Kremin yan etkileri yarık dudak mış...Çocukta gelişim bozuklukları da yapabiliyormuş. Ve şuan çok korkuyorum...Benim bebeğimde böyle olurmu dye...Aklmdan aldırmak da geçmiyor değil hani...((((Sırf bu yüzden...
Tek sorun yarık dudak problemi ihtimali mi ?
Bu aldırmaya yetecek yani.
Yapmayın allah aşkına.
Nice insanlar var bebeklerinde zeka veya diğer başka türlü sorunları olan da aldırmayıp doğuran.
Madem aklınıza takılıyor o halde kremi bırakın bebeğinizi değil.!
Tek sorun yarık dudak problemi ihtimali mi ?
Bu aldırmaya yetecek yani.
Yapmayın allah aşkına.
Nice insanlar var bebeklerinde zeka veya diğer başka türlü sorunları olan da aldırmayıp doğuran.
Madem aklınıza takılıyor o halde kremi bırakın bebeğinizi değil.!
Merhebe kızlar, bende 5 hafta 5 günlük hamileyim. 2 gün oldu hamile olduğumu öğreneli. Ve Cildimde sigaradan alerji olduğu için cilt doktorunun verdiği Nerisona C kremini yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Yani bu kremi kullanmayı bırakalı 2 gün oldu. Kremin yan etkileri yarık dudak mış...Ve şuan çok korkuyorum...Benim bebeğimde böyle olurmu dye...Aklmdan aldırmak da geçmiyor değil hani...((((Sırf bu yüzden...
ha bu bozuldu aldırıyım daha iyisini nasıl olsa doğururum gibi bir düşünceyle mi soruyorsun bunu arkadaşım
inan çok üzüldüm senin adına.hiçbişey kullanmasan da sağlıksız bir bebeğin olabilir, teşhis erken koyulunca aldırırsın, doğunca öğrenirsen napıcaksın
hiçbişeyde olmayabilir olabilirde korktuğun bumu.bunu ilerleyen günlerde yaptıracağın 3 boyutlu bir ultrasonda öğrenebilirsin olduda böyle birşey oldu doğduğu gün müdehale edilir çokda kolay iyileşir bu problem bile değil bence
ha bu bozuldu aldırıyım daha iyisini nasıl olsa doğururum gibi bir düşünceyle mi soruyorsun bunu arkadaşım
inan çok üzüldüm senin adına.hiçbişey kullanmasan da sağlıksız bir bebeğin olabilir, teşhis erken koyulunca aldırırsın, doğunca öğrenirsen napıcaksın
hiçbişeyde olmayabilir olabilirde korktuğun bumu.bunu ilerleyen günlerde yaptıracağın 3 boyutlu bir ultrasonda öğrenebilirsin olduda böyle birşey oldu doğduğu gün müdehale edilir çokda kolay iyileşir bu problem bile değil bence
Senin dediğin gibi değil arkadaşım.Bir sürü ilaç kullandım ve bilmiyordum hamile olduğumu...O yüzden şaşkınım...Bakıyorum forum sayfalarına bir çok bayan hazırlıklı hamile kalmış. 3 ay öncesinden takviye ilaç almışlar...Ben zararlı olacak ilacı ancak 5 haftalıkken bırakıyorum...Buna çok üzüldüm sadece...