neri :Gece 24.00 da Spor a gidin

E

EU1

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar 2 günden beri gece 24.00 da spor a gidiyom nasılmı ?
ben 2-3 ay önce bir derginin vermiş olduğu oryantel aerobik cd si le gece spor yapmaya başladım tabiki evinde çocuğu ve kocayı uyutuyom önce inceltici ve selülit giderici yağımı karnıma göbeğime basenlerime ve selülit olmuş bölgelere yağımı sürüyom ve ardından başlıyom hem göbek atmaya hem karın bacak hareketleri yapmaya hemde vücut esnekliğini sağlamak için strech ing yapmaya 1 saat kadar yapıyorum yaniii her yerimden terler damlıyor 2 günden beri karın ve göbek bölgemde agrılarım var bunların sebebi ise çalıştığım yani spor yaptığım için oluşuyormuş ham vücut um un çalışmaya başladığı sonucu her akşam yapmayı düşünüyorum bakalım ne kadar kilo vericem yada göbişimmm eriyecekmi sizde gece spor yapmayı adet edinin insan sabah uyandığında daha zinde oluyor ve akşam yediklerinizde daha kolay hazmediyorsunuz bakalım neler olucak sonuçları yazarımmm kolay gelsinnnn.
:dance: :dance: :dance: a.s.

Evet doğru olabilir aslında :) Bende bir keresinde gece 23.30'da 1 saat civarında spor yapmıştım atletimin resmen sıksan suyu çıkıyodu. Ertesi gün kalktığımda 500 gr. vermiş olduğumu gördüm :sm_cool:

Gün içinde kilomuz 1 kiloya kadar değişir zaten. Merak ettiğim, bu kadar yorulduktan sonra hemen uyunabiliyor mu?

Aslında çok akıllıca bir yöntem ama benim o saatte uykum gelirkafamçokkarıştı hadi 12 de başlandı 1 de biter yattım daldım uyudum diyene kadar saat 2 olacak.. Sabah işe dayak yemiş giderim valla....

aslinda gece yatmadan evvel biraz fiziksel egzersiz ve nefes calismasi daha saglikli bir uyku cekilmesini saglayabilir.
ancak calisan ve okuyan bayanlar icin gecerli olabilir mi bilmiyorm yani aslinda sanmiyorum cunku zaten onlar yeterince yorgun oluyolardir.

Ben hic gece spor yapmayi denemedim ama denemek isterim acikcasi.
Bende hergun spor salonuna gidiorum ya sabah 11 de yada aksam 6 7 civari..
Sonra cok yoruldugum icin hemen uykum geliyor ve rahat uyuyorum..

Yalnız doktorlar sabah saatlerinde metabolizmanın hızlı çalıştığını bu nedenle bu saatler de spor yapanların daha fazla kalori ve yağ atımı yapacağını söylüyorlar.

Gece 2 katı efor sarfetmek durumunda kalmak gerekir böylece.

Gerçi ben gece hayatta yapamam üşenirim:roflol:

Gece spor yapmak sağlıklı bir şey değil çünkü bu saatlerde vucut günün yorgunluğunu atmak aynı zamanda bakım yapmak üzere hücrelere yoğunlaşmış oluyor, siz bu saatte spor yaparak ne yapıyorsunuz kendi kendinizi başlatlıyorsunuz :KK43: çok zorda kalmadıkça bu saatlerde spor yapmayın dinlenin üstelik yukarıda bir arkadaşımız demişki t-shirtum sırılsıklamdı sabah baktığımda 500gr vermiştim, hayır sen 500 gr su kaybetmişsin ve kaybettiğin suyu yerine koyamamışsın.Size lazım olan yağ kaybı arkadaşlar su kaybı değil...

Benim metabolizma hızım da gece daha fazlaymış , normalde de kendimi akşam saatlerinden sonra daha enerjik hissediyorum , evde pilates yaptığım için de iş dönüşü saatleri yine gece saatlerini buluyor..
Gece spor yapılmaz diye birşey duymadım hatta spor salonları bile an azından 22.00 ' ye kadar açık oluyor..

ben açıyorum tv den müzik saat 11-12 gibi eğlenceli bir şekilde kilo vermeye calısıyorum.etkisini de gördüm çok yememme ragmen :KK70: haftada 1 kilo verdim

Arkadaş naptı aceba:uhm: gece sporu yapıyormu hala
Sonuç ne bir gelişme varmı konu sahibi arkadaşım hu huuuusositososito

beni gecenin 12 sinde kimse kaldırıp hareket ettiremez heralde hehe kaydirigubbakcemile2

Bende genelde gece spor yaparım. Aslında oglenciyim sabah zamanım var ama sac yıkamaktan kahvaltı yapmaktan hazırlanmaktan zaman bulamıyorum :eek: Boyum 1.58 flndır 41 kiloyum ama sporu zayıflamak icin yapmıyorum boyumun uzaması icin ve saglıklı yasam icin :)

ayy bu çok güzelde sabah işe kalkamam ki ben. bu çalışanlara pek uymaz sanırım senağlama

ne spormus o öyle ya, düzenli yasamaktda saglik icin önemlidir en az spor kadar, o saatde uyunur bence spora da sabah öglen veya aksam vakit vardir herhalde 1saat kadar

arkadaşlar ben gündüzleri iş yerinde olmamdan dolayı ve sürekli oturarak çalışmamdan dolayı, akşamaları yemekten 1 saat sonra yani akşam 8-9 gibi 1 saat spor yapıyordum çok faydası oldu, kollarım, bacaklarım, karnım, göğüslerim çok sıkılaştı ve kendimi daha rahat hissediyordum, bağırsak sorunu yaşayan ben hiç sorunum kalmamıştı ama 1 aydır sporun s si yok

arkadaşlar ben gündüzleri iş yerinde olmamdan dolayı ve sürekli oturarak çalışmamdan dolayı, akşamaları yemekten 1 saat sonra yani akşam 8-9 gibi 1 saat spor yapıyordum çok faydası oldu, kollarım, bacaklarım, karnım, göğüslerim çok sıkılaştı ve kendimi daha rahat hissediyordum, bağırsak sorunu yaşayan ben hiç sorunum kalmamıştı ama 1 aydır sporun s si yok

8-9 iyi canim ya, bende o saatlerde yapiyorum bazen, simdilik pc basinda bir isim var, az kaldi yeni ise gecince daha hareketli olcam, ama masa basi isi yaparken spor sart gercekten. bel agrilarima bile iyi geldi

aslında kişinin bünyesine göre değişir bu durum
mesela benim için en iyi saat akşam 18-22 arası
ne gündüz yaptıklarım nede sabah yaptıklarım hiç işe yaramadı

Ben de sunu tavsıye edeyım barı;
Hatta oncelıkle sunu soyleyeyım. Spor yapmadan duramayan arkadaslar benı cok ıyı anlarlar. bazen spor yapmak yasaklanıyor benım basıma gelmedıgınden basına gelenlere acırdım. 10 gun once ektopık gebelık sebebıyle amelıyat oldum. zaten burayı sık sık okumamın sebebı de budur. spor yapamıyorum yapanları okuyorum:KK70: ne fayda... Benı boguyorlar sankı.. neyse bu kadar somuru yeter...
el hasıl... bu durumda olan ben bıle, gece spor yap deseler yapmam. spor dısıplın ısıdır... dısıplını bıle adam eder. spor sadece fıt olmak guzel gorunmek degıl kı ben gece yarısı kalkayım spor yapayım. hatta cogu ınsan once guzel/fıt olmak ıcın gırer bu ısın ıcıne bellı bır zaman sonra gun ıcerısınde ya da uyurken ne kadar cok sey kazandıgını farkeder ve aslında sporun ne ıse yaradıgını anlar... sımdı bır ınsan gece yarısı spor yapsa, bunların hangı bırı olabılır kı vucut tum dengesını kaybeder.. doga bıle (cıcek bortu bocek) gun ısıyınca canlanır hareketlenır.. sabah kalkar kalkmaz alıyorsunuz elınıze suyunuzu (hatta benım gıbı uyku sersemı de cıkabılırsınız, kısa zamanda uyanırsınız merak etmeyın) cıkıyorsunuz bandınız mı bısıkletınız mı artık ne ıse kardıo mardıo baslıyorsunuz. ertesı gun de bırdaha kı ertesı gun de... bır bakıyorsunuz hergun o saatte ter ıcındesınız. cok basıt cokkk cok zevklı. UFff cok konustum, ben bıle sıkıldım ınsaellah anlatabılmısımdır:KK70:

X