Ben Almanya'dayım burada www.kaufda.de, www.meinprospekt.de gibi siteler var. markaların fırsat broşürlerine kataloglarına bakabiliyorsunuz , şubelerini de gösteriyor gidip alıyorsun. Türkiye'de de www.ebrosur.com var sanırım.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Almanya'dayım burada Berlin - Einkaufen, Angebote und Geschäfte in Berlin, Prospekte, aktuelle Angebote und Schnäppchen bei meinprospekt.de gibi siteler var. markaların fırsat broşürlerine kataloglarına bakabiliyorsunuz , şubelerini de gösteriyor gidip alıyorsun. Türkiye'de de ebrosur.com - Ankara - En Güncel Broşürler, Kataloglar, En İyi Fiyatlar. Ürün Araştırmanın En Kolay Yolu var sanırım.
5 ocak yani yarın beklenen büyük zara grup mağazaları indirimi başlıyor %50 indirimi başliyor bershka,pull and bear,stradivarius,oysho gibi mağazalar kapılarını büyük indiirimle alışveriş çılgınlarına açıyor :) ve yarın sabah açılışında bende olucam
park bravo grup mağazaları indirimde nine west,polo garage,la senza mağalalarında %50 ye varan indirimler var :)
Canım bende zara indirimi büyük bir heyecanla bekledim. Her sene 2 ocakta olurdu bu sene 5 ocakta indirime girdi. Zara ya gittim tam bir fiyasko. İndirim oranları %30 bile değildi bershka çok iyi indirime girmiş. Zarada indirimin sonuna doğru güzel bir oranda indirim yapar inş o zamanda beden kalmaz bilemiyorum artık