• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerelerde İndirim Var? Kampanya Haberleri! Alisveris Rehberi!

ankaralı arkadaşlar ankarada nerlerde indirim var nerlerden alışveriş yapabiliriz
ben pek bilmiyorum haftasonu gidicez
bilgisi olanlar yazars asevinirim

herkese selam,istanbul anadolu yakasında tavsiye edeceğiniz pazarlar var mı,bi de günlerini belirtirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler...

Büyük pazar olarak; Cumartesi günleri Pendik'te, Çarşambaları Bostancı'da, Salıları Kadıköy'de,

Orta büyüklükte; Cumaları Üsküdar'da ve Kartal'da, Perşembeleri Erenköy ve Küçükyalı'da.

Bostancı ve KAdıköy Salı pazarı artık yeni yerlerinde kuruluyor ve maalesef eski tatları yok ama yine de çok seçenek var. ESkiden bir başkaydı, aah ahh :çok üzgünüm:

Bir de yanlış hatırlamıyorsam Cumartesi günleri Ümraniye'de büyük bir pazar kuruluyordu ama ben hiç gitmedim.

Büyük pazar olarak; Cumartesi günleri Pendik'te, Çarşambaları Bostancı'da, Salıları Kadıköy'de,

Orta büyüklükte; Cumaları Üsküdar'da ve Kartal'da, Perşembeleri Erenköy ve Küçükyalı'da.

Bostancı ve KAdıköy Salı pazarı artık yeni yerlerinde kuruluyor ve maalesef eski tatları yok ama yine de çok seçenek var. ESkiden bir başkaydı, aah ahh :çok üzgünüm:

Bir de yanlış hatırlamıyorsam Cumartesi günleri Ümraniye'de büyük bir pazar kuruluyordu ama ben hiç gitmedim.

slm canım kendim istanbulda değilim ama senin bu yazdıklarını ablama kopledim saol :)

Kızlar bu dönem ummadığın mağzalarda ummadığın markalarda indirim var ama milletin alım gücü yok bu gidişle daha çoOoOoOOooook indirimler olcak

arkadaşlar avrupa yakasındaki pazarları bilen biri günleriyle nooolur yazsın nooooluuuur...

canım benim bildiklerim
çarşamba : fatih ve yeşilköy ( fatihtekine sürekli giderim koskocaman)
perşembe : etiler ulus pazarı
cuma :fındıkzade
c.tsi : bakırköy

Anadolu Yakası'nda İdealtepe sahildeki ve Suadiye'deki Mudo outlet kapanmıştı. Meğer sahildeki, Optimum'a taşınmış. Haberiniz olsun arkadaşlar. sengözlerimebaksanab

ankaralı arkadaşlar ankarada nerlerde indirim var nerlerden alışveriş yapabiliriz
ben pek bilmiyorum haftasonu gidicez
bilgisi olanlar yazars asevinirim

Bence outletlerden başlayın optimum ve forum outlet mesala sezon da çok güzel indirimler oluyor.. Hepsi marka birde alkisalkisalkis

ihtar almışım link yazıyorum diye :( , cecile de 3 al 2 öde -geçen ay yaptıklarında ben almıştım bi de pastel makyaj setlerinde kozmetikcim sitesinde bence iyi indirim var , kozmetikcim dicem başını sonunu siz tamamlayın...

Son düzenleme:
max faktor ürünlerinde de yüzde 10 ind vardı likit alcaktm 19 liraya düşmüş kalmamış hatta istediğim kahrengi rengim yahu :( şehirlerde ne derece fark ediyo bilemiym kızlar, yine alix avien de bir ruj alana ruj hediye hele kırmızı rengi tam istediğim şekilde kırımızı mat ayrıca papatya özü içeriyomş bakmanızı tavsiye ederm kaydirigubbakcemile2

kızlar erbil süel çok güzel indirim yapmış
10 lira ayakkabılar valla bugün gittim kapış kapış
sadece izmirmi diger şehirlerdde varmı bilemicem ama izmirdeki ark duyurulur:dance::dance:

ya valla ben beğenmiyorum ümraniye pazarını. gitmeye değmez.
beykozlu arkadaşlar varsa ya da beykoza yakın oturanlar, acarlarda sosyete pazarı açıldı perşembe günleri, yeni ulus pazarı diyorlar haberiniz olsun. elmalı minibüslerinin son durağı ordaymış, o minibüslerle gidilebiliyor.
bir de ulus pazarı hala varmı arkadaşlar nasıl gidiliyor oraya şimdi. ben çoook eskiden giderdim taşındıktan sonra hiç gitmedim.

ya valla ben beğenmiyorum ümraniye pazarını. gitmeye değmez.
beykozlu arkadaşlar varsa ya da beykoza yakın oturanlar, acarlarda sosyete pazarı açıldı perşembe günleri, yeni ulus pazarı diyorlar haberiniz olsun. elmalı minibüslerinin son durağı ordaymış, o minibüslerle gidilebiliyor.
bir de ulus pazarı hala varmı arkadaşlar nasıl gidiliyor oraya şimdi. ben çoook eskiden giderdim taşındıktan sonra hiç gitmedim.

canım ne günleri bu beykoz pazarı

perşembe günleri kuruluyor. yakında oturuyorsan gitmeye değer ama uzaktaysan sen bilirsin canım. acarlarda bu pazar. beykoz elmalı minibüsleriyle gidiliyor

teşekkür ederim canım. cok yakın sayılmam karşı yakadayım ben . ama olsun gitmek
isterim. tabi perşembe izinli olduğum bi güne rastlarsa:)
ulus pazarıda perşembeleri kurulurdu

Back