Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul Pendik'te cumartesi günleri kurulan pazarı tavsiye ederim.Çok büyük.
herkese selam,istanbul anadolu yakasında tavsiye edeceğiniz pazarlar var mı,bi de günlerini belirtirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler...
herkese selam,istanbul anadolu yakasında tavsiye edeceğiniz pazarlar var mı,bi de günlerini belirtirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler...
Büyük pazar olarak; Cumartesi günleri Pendik'te, Çarşambaları Bostancı'da, Salıları Kadıköy'de,
Orta büyüklükte; Cumaları Üsküdar'da ve Kartal'da, Perşembeleri Erenköy ve Küçükyalı'da.
Bostancı ve KAdıköy Salı pazarı artık yeni yerlerinde kuruluyor ve maalesef eski tatları yok ama yine de çok seçenek var. ESkiden bir başkaydı, aah ahh :çok üzgünüm:
Bir de yanlış hatırlamıyorsam Cumartesi günleri Ümraniye'de büyük bir pazar kuruluyordu ama ben hiç gitmedim.
canım benim bildiklerim
çarşamba : fatih ve yeşilköy ( fatihtekine sürekli giderim koskocaman)
perşembe : etiler ulus pazarı
cuma :fındıkzade
c.tsi : bakırköy
ankaralı arkadaşlar ankarada nerlerde indirim var nerlerden alışveriş yapabiliriz
ben pek bilmiyorum haftasonu gidicez
bilgisi olanlar yazars asevinirim
Büyük pazar olarak; Cumartesi günleri Pendik'te, Çarşambaları Bostancı'da, Salıları Kadıköy'de,
Orta büyüklükte; Cumaları Üsküdar'da ve Kartal'da, Perşembeleri Erenköy ve Küçükyalı'da.
Bostancı ve KAdıköy Salı pazarı artık yeni yerlerinde kuruluyor ve maalesef eski tatları yok ama yine de çok seçenek var. ESkiden bir başkaydı, aah ahh :çok üzgünüm:
Bir de yanlış hatırlamıyorsam Cumartesi günleri Ümraniye'de büyük bir pazar kuruluyordu ama ben hiç gitmedim.
ya valla ben beğenmiyorum ümraniye pazarını. gitmeye değmez.
beykozlu arkadaşlar varsa ya da beykoza yakın oturanlar, acarlarda sosyete pazarı açıldı perşembe günleri, yeni ulus pazarı diyorlar haberiniz olsun. elmalı minibüslerinin son durağı ordaymış, o minibüslerle gidilebiliyor.
bir de ulus pazarı hala varmı arkadaşlar nasıl gidiliyor oraya şimdi. ben çoook eskiden giderdim taşındıktan sonra hiç gitmedim.
canım ne günleri bu beykoz pazarı
perşembe günleri kuruluyor. yakında oturuyorsan gitmeye değer ama uzaktaysan sen bilirsin canım. acarlarda bu pazar. beykoz elmalı minibüsleriyle gidiliyor