• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nerelerde çalışabilirim neler yapabilirim.

ylz78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
119
1
68
Zonguldak
merhaba arkadaşlar ben büro yönetimi ve sekreterlik bölümü mezunuyum ve şuan aöf işletme 3 sınıf öğrencisiyim. özel şirketlerde sekreterlik yaptım şuan evli ve işsizim ne yapacağımı şaşırdım psikolojim bozuldu artık işsiz olmaktan kendimi işe yaramaz hissediyorum ve artık dışarı bile çıkmak istemiyorum kimseylede görüşmek istemiyoum oysa güler yüzlü ve konuşkan biriyimdir ama ben de çalışıp kendimi işe yarar hissetmek bazı ihtiyaçlarımı karşılamak ve maddi yönden sıkılmak istemiyorum artık. şimdi sizlerden yardım istiyorum ben nerelere ve nasıl başvuru yapmalıyım arkadaşlarımın içinde bankada çalışanlarda var ama bölümün olarak banka vs bakşa nerelere başvuru yapabilirim lütfen cvp yazın .

hukuk bürosuna girip kendini yetiştirirsen bence mesleğini edinmiş olursun ilerdede rahat edersin. Ama burda sorun tecrüben olmaması. Bulunduğun ilin barosunun sitesine gir biçok avukat sekreter ve katip arar ve bu siteye ilan verir. Mutlaka içinde deneyimsizleride alanlar çıkacaklar ( ki çıkarda çünkü benim gibi deneyimli olanlar verdikleri maaşı beğenmiyor ve çalışmıyor) .Tecrübesiz bi arkadaşım 2 yere girdi oyle. Tabi sonra şartları beğenmedi çıktı. Orası şans.Ben şansınızı deneyin derim tabi adliyelerde koşturmak isterseniz

arkadaşım kariyer sitelerinden iş ilanlarına bakıyor musun? nerede yaşıyorsun ?
bence kariyer sitelerinden iş ilanlarını takip et... tecrübende var iş bulmanın zor olacağına inanmıyorum...

Back