- Katılım
- 5 Şubat 2025
- Mesajlar
- 2
- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Yaş
- 18
- Konu Sahibi nebileyimlo
- #1
biraz saçma ve gereksiz bi konu açmış olabilirim ama birden aklıma geldi. bi keresinde bu sitede erkekler hakkında ipucu veren bi yorum vardı "asla ilk adımı atmayın, hesabı siz ödemeyin... vs. bunları yaparsanız erkekler peşinizden koşacak" gibisinden bi şeyler yazıyordu. ve yanlış hatırlamıyorsam erkek arkadaşıyla sorun yaşayan bi kadının açtığı bi konunun yorumlarında yazıyordu sanırım. eğer hatırlarsanız ya da bunu yazan sizseniz bana o yorumun ssini ya da hangi konunun altında yazdığını atarsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler ♡ (neden bu konuyu açtığımı sorarsanız da: sadece merak ![Ribbon :ribbon: 🎀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f380.png)
![Backhand index pointing right: light skin tone :point_right_tone1: 👉🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f449-1f3fb.png)
)
![Ribbon :ribbon: 🎀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f380.png)
![Backhand index pointing right: light skin tone :point_right_tone1: 👉🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f449-1f3fb.png)
![Backhand index pointing left: light skin tone :point_left_tone1: 👈🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f448-1f3fb.png)