Nereden çıktı bu ağrı?

dermanabla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
137
10
118
30
Diğer
Yaşım 17.2 gün önce sağ kasığımda bir ağrı oldu ve ayağımla birlikte ağrıyarak bütün gece uyutmadı.O gün çok yürümüştüm ona bağladım ama şu anda sol kasığım ağrıyor,ayağımda ağrı yok.1 haftadırda hergün akışkan beyaz bir akıntı görüyorum.Adetim 15gün önce bitti.Doktora gitmiştim kist var diyip farlutal vermişti ama uyuyamaz oldum,stresli-gergin oluyordum,vücudum su topladı diye 3 ay içmem gerekirken 1 ay içtim.Bu arada 14 gün önce bağırsak parazitinden kontil kullandım,geçen haftada 2.dozunu.Sizce neyden bu ağrım?Annem yumurtlamadandır dedi ama bilmiyorum

Sevgili kızım bu tarz agrıları kulaktan dolma şu nedenle olabilir yada bu nedenle diye yazılanlarla geçiştiremezsiniz misalen sag tarafta oluşan bir agrı yumurtalık agrısı olarak degerlendirirken apandist işareti olabilir o nedenle zaman geçirmeden bir doktora görünmenizi öneririm.

Acile gittik apandisitten apandisit değil zorlama dediler ama akıntı kafamı karıştırıyor.Doktora gideceğim ama adetimi beklesem mi diye düşünüyorum.Teşekkür ederim yorumlar için

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…