• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu nerede sormam gerektiğini bilemedim bi yardım eder misiniz bana ?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

amanda061

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
206
20
318
35
inşallah seneye düğünüm var mobilya olarak yemek takımı salon takımı yatak odası takımı alınacak acaba düğün paketi mi alsam tek tek ayrı mı alsam bilemedim daha mı uygun olur ki bilemedim sizler nasıl yaptınız bana ne önerirsiniz ?

paketlere bak, beğenirsen tercih et. ben tek tek almıştım şahsen.

tek tek bak canım insan keyif alır ya:)gez gez tüm mağazalara modellere renk-desenlere bak:)katalog topla getir evde bakkmaya devam et:)ekimde güzel indirimler var..

canım kendini şartlamak zorunda değilsin illa paket alcam diye.Maddi olarak uygun paketler var ama ayrı ayrı da alsan arada çok fazla uçurum olmuyor.Ben geçen hafta sonu aldım mobilyalarımı mesela.Yemek ve salon takımım aynı seriden.Ama yatak odasını farklı seçtim.Tamamen zevkine kalmış bir mesele.

tek tek tüm mağaza ve markalara bakarsanız çok zevk alırsınız.yok ben öyle sıkıntıya gelemem vaktim de yok derseniz paketlere bakın,ama paketler çok kısıtlı,kendinize uygun bulur musunuz bilmem.sadece fiyat olarak sizi tatmin edebilir belki.
ama nerden alacak olursanız olun öncelikle kesinlikle kafanızda tarzınızı ve renginizi belirleyin.ne istediğinizi bilerek yaptığınız alışverişten pişman olmazsınız.ufak paralar da değil bahsedilen malumunuz.kolaylıklar diliyorum...

Back
X