Nerede hacamat yaptırabiliriz? ???

umutlu1980

Canım Kızım Elif’im
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2013
808
32
34
Arkadaşlar nerede hacamat yaptırabiliriz???
Yaptıranlar dan yardım bekliyorum.
Teşekkürler

evet arkadaşlr. yalovada var. bursa de var .bi çok insan memnun kaldı . allah şifa versin

İstanbulda ise niz benim ablam haccame Ankarada Antalya da Konya daha bilmiyorum ama adres verebilir. hala ilgileniyorsanız özelden mesaj atın telefonunu verebilirim.

Biz üç arkadaş faceden bulup Fatih hacamat merkezi isimli bir yere gittik. Fatih carsambada karı koca evlerinde yapıyorlar hacamati. Kadın tatlı biriydi ben ilk defa yaptirdigim için tüm sorularimi cevapladı o yüzden sakinlestim bende. İki omzuma ve orta yere yaptık memnun kaldım .Tekrar gidicem inşallah

hacamat yaptırmayı düşünen olur ve bu yazımı okursa diye, düşünen arkadaşları bilgilendirmek amacıyla yazmak istedim. 1 yıl önce alternatif tıpla tanışmış olup uzun süre hacamat yaptırdım ( gerçekten insanı zinde hissettiriyor) ve bu süreçte gördüm ki son zamanlarda inanılmaz popüler olmuş. fakat ne yazık ki bir çok yer şifa dağıtan bu işi ticarete dönüştürmüş ve yapılmaması gereken hallerde ve günlerde de yapmaya başlamışlar. bu sebepten lütfen hacamatın hangi günlerde ve hallerde yapılmasının uygun olduğunu araştırarak ; öncesinde ve sonrasında neler yapılması gerektiğine dikkat ederek gün alın ve yaptırın. şifa bulucam derken sağlığınızdan olmayın...

Cok iyi tedavi bende bel agrim icin yaptirmistim ogrencilik zamanimda. Yine yaptirmak istiyorum ama güvenilir yer bulmak cok zor birde bu işin ticaret boyutu değişken ama bu isi gerçekten Allah rizasi icin yapanlar cok cok düşük bir fiyat aliyormus ordan da aklinizda bulunsun .Tavsiyem dini agirligi da olan bir tedavi olduğu icin hastaneden ziyade güvenilir birini bulmaniz.Ben yaptrirken dua okuduğunu hatirliyorum birde yapılması gereken hacamati yapan kişinin uygulamasi gereken isler var sizden sonra .hastanede bunları yaparlar mi bilmiyorum.Bu tedaviyi sadece medikal olarak dusunmeyin dini kurallariyla yapilmaliymis.geçmiş olsun muhakkak yaptirin cok faydasını gördüm.

Ankara'da hacamat yaptırmak isteyenlere hacamat yapabilirim. Herkese sağlıklı günler.

Arkadaşlar merhaba , aranıza yeni katılanlardanım ben de, sağlık sektöründe uzun yıllar çalıştım .Bu platformda ilgimi en çok çeken yer olduğundan sizlerle deneyimimi paylaşmak istedim . Uzun yıllar ağrı çeken birisi olarak birçok kişinin de bu sorunu yaşadığını biliyorum ,yataktan kalkınca ağrıyan bir bel , oturunca ağrıyan bir omuz , durup dururken başa giren bir ağrı ve daha sayamadığım birçok sıkıntının tedavisini ozon tedavisi ve hacamat yönteminde buldum .Heryere güvenip sakın yaptırmayın .Çünkü artık merdivenaltı yerlerde özellikle bu işlemleri yapanların sayısı arttı.

Son düzenleyen: Moderatör:
X