Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben onumuzdeki ay nisanlanicam nisanlilik donemi uzun tutulmaz derler ama okulum var , neyse simdi ben nerden basliycam ne yapicam ceyizle ilgili bilmiyorum bana yardimci olur musunuz lutfen
Eline bir liste al öncelikle, internette var güzel çeyiz listeleri. Kendi ihtiyaçlarına göre düzenle ve orda büyük kalemlerden almaya başla. Tencere yemek takımı gibi.. Aldıkça üstünü çiz. :) Kolay gelsin tatlı telaşlar bunlarr
bu aslında bütçe vs meselesi. eğer para biriktiremiyorsan yemek takımı fln alabilirsin taksitlerini ödersin sonra küçük diğer şeylere geçersin. en çok ve masraflı olan kısım mutfak zaten. elektronikleri sona bırakırsın garanti süreleri açısından iyi oluyor en son zamanlarda almak.
nişanın ile düğünün arasında ne kadar olacak öncelikle ona göre bir liste oluşturabilirsin. Nevresim takımlarından başlayabilirsin kırılmayacak parçalar oldukları için. eğer çok fazla zamanın olmayacak ise yemek takımlarını da aradan çıkarabilirsin eğer zamanın var ise düğünden bir kaç ay önce yemek takımlarını almaya başla. okulun da varsa ufak tefek seni mutlu edecek sevimli parçalardan başlayabilirsin :) Bu arada çeyizlik liflere ihtiyacın varsa ben bu konuda sana yardımcı olabilirim :)
Önce bütçe tabii ki, ilk oradan başlamalısın bence. Neye ne kadar harcayabilirsin? Bunu belirlemelisin.
Daha sonrada güzel bir çeyiz listesi hazırlaman, ne lazım ne lazım değil kafanda belirlemen. Senin için öncelik ve aciliyet olabilecek ne varsa ilk onları alman daha mantıklı olur. ödeme kolaylığı için pahada ağır olanlardan başlayabilirsin. Ufak ufak diğerlerine geçersin.